Napi Aktuális

2017-01-11 Napi aktuális 1. rész

2017.01.11. 19:00

Az egyetemi tanulmányaikat 2005-ben megkezdett hallgatóknak 2018-ig kell diplomához jutniuk. Több mint 27 ezer olyan egyetemi, főiskolai hallgató van, akik 2005 előtt kezdték meg tanulmányaikat, de még nem abszolváltak vagy elhalasztották az államvizsgát - írja a Magyar Idők. A lap információi szerint közülük az utóbbi két évben mintegy 6400-an már megszerezték az oklevelet. A felsőoktatási államtitkárság 2015-ben hosszabbította meg a diploma megszerzésének határidejét az érintettek számára.

Műsor:
Napi Aktuális
Műsorvezetők:
Néveri Ferenc Igor
Kategóriák:
Belföld
Kultúra

Napi Aktuális további adásai:

null

Napi Aktuális

2017-05-24 Napi aktuális 1. rész

Két bizottság is vizsgálta az OLAF-jelentést, mindkét testület elnöke szerint Demszky Gáborhoz, az SZDSZ-hez és az MSZP-hez vezetnek a korrupciós szálak. Vendég: Bánki Erik, a gazdasági bizottság elnöke (Fidesz).

null

Napi Aktuális

2017-05-24 Napi aktuális 4. rész

Szaúd-Arábia, Izrael, a Vatikán és Brüsszel. Mi derül ki Trump külpolitikai irányvonalából az amerikai elnök első hivatalos külföldi útján? Vendég: Magyarics Tamás Amerika-szakértő, egyetemi tanár.

null

Napi Aktuális

2017-05-24 Napi aktuális 3. rész

Feloldhatják a Gyurcsány-kormány ideje alatt történt kémbotrány titkosítását. Kiderülhet-e, kik és mennyit ártottak a magyar elhárításnak? Vendég: Horváth József egykori titkosszolgálati vezető.

null

Napi Aktuális

2017-05-24 Napi aktuális 2. rész

Mire mutat rá a manchesteri merénylet? Szükség van-e a magyarországi terrorellenes intézkedések szigorítására? Vendég: Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

null

Napi Aktuális

2017-05-23 Napi aktuális 4. rész

Május 22. és 27. között rendezik meg a XXV. Szent István könyvhetet Budapesten. Az eseményt hétfőn Erdő Péter bíboros, a Szent István Társulat fővédője nyitotta meg, és egyúttal átadták az idei Stephanus-díjakat is. Vendége: Farkas Olivér, a Szent István Társulat igazgatója.

null

Napi Aktuális

2017-05-23 Napi aktuális 3. rész

Görögországban mindennapossá váltak a kormányellenes tüntetések a bevezetett megszorító intézkedések miatt. Kilábal-e ezeknek köszönhetően Athén a pénzügyi válságból? Vendég: Pogátsa Zoltán közgazdász.

null

Napi Aktuális

2017-05-23 Napi aktuális 1. rész

Mire figyelmeztet a manchesteri robbantásos merénylet? Hány európainak kell ártatlanul meghalnia, míg Európa észbe kap? Vendég: Hollik István országgyűlési képviselő, KDNP.

null

Napi Aktuális

2017-05-23 Napi aktuális 2. rész

Mire mutatnak rá az egyre gyakoribb európai robbantásos merényletek, az elkövetők származása és az elkövetés módja? Vendég: Besenyő János honvéd ezredes.

null

Napi Aktuális

2017-05-22 Napi aktuális 1. rész

Európát a szocialistáktól és az európai baloldaltól kell menteni, mert ha rajtuk múlik, akkor Európa és Magyarország is tele lesz a migránsokkal és néhány év múlva rá se ismerünk Európára. Brüsszel állandó bevándorlással, állandó betelepítéssel számol és egészen elképesztő, hogy a magyar baloldal ezt teljes mellszélességgel támogatja - közölte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

null

Napi Aktuális

2017-05-22 Napi aktuális 2. rész

Milyen intézkedésekkel segíti a kormány a családalapítást és a gyermekvállalást és milyen elvárásaik vannak a civilszervezeteknek? Változnak-e a szerepek a családban? Vendég: Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár és Pataki János elnök, Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége.

<< / 128 >>