Napi Aktuális

2017-01-11 Napi aktuális 2. rész

2017.01.11. 19:00

Eddig csak a baloldal volt megosztott, de most már az egyes pártok is kezdenek azzá válni bizonyos kérdésekben. Ilyen például a közös miniszterelnök-jelölt személye vagy az előválasztás célja - közölte a Nézőpont Intézet. Az intézet elemzője szerint a jelenlegi, széttartó folyamatok jól jelzik, hogy kezd egyre inkább megosztottá válni a baloldal, azt pedig egyre nehezebb pontosan definiálni, hogy a választók szintjén milyen párt is a Jobbik. Mivel Vona Gábor pártja a Fidesz-KDNP táborát nem tudta megbontani, így maradt a baloldal felé nyitás.

Műsor:
Napi Aktuális
Műsorvezetők:
Néveri Ferenc Igor
Kategóriák:
Belföld
Politika

Napi Aktuális további adásai:

null

Napi Aktuális

2017-10-20 Napi aktuális 1. rész

Miért van egyes országokban betiltva a szcientológiai egyház, illetve milyen kockázata van az államra és az egyénre nézve? Vendég: Horvát József biztonságpolitikai szakértő. Telefonon: Bonyai Péter kurátor, Clarus Animus Alapítvány és: Péterfalvi Attila elnök, Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

null

Napi Aktuális

2017-10-20 Napi aktuális 4. rész

"Amit mindig tudni akartál a Jobbikról, de sosem merted megkérdezni." Ma este láthatják az Informátor legfrissebb adását, amelyben kollégáim az egykor volt radikális párt eltitkolt ügyeinek mentek utána. Vendég: Losonczi Kata szerkesztő-riporter, Informátor.

null

Napi Aktuális

2017-10-20 Napi aktuális 2. rész

Hány tízmillió afrikai vár arra, hogy a jobb élet reményében Európába jöjjön? Hány ezek közül a menekült és hol kellene ezt eldönteni, Afrikában vagy Európában? Vendég: Marsai Viktor vezető kutató, Migrációkutató Intézet.

null

Napi Aktuális

2017-10-20 Napi aktuális 3. rész

Az alaptörvény módosítását kezdeményezi Gaudi-Nagy Tamás annak érdekében, hogy a 2006 őszi rendőri brutalitások során elkövetett bűncselekmények, a kommunista bűnökhöz hasonlóan, ne évülhessenek el. Vendég: Gaudi-Nagy Tamás jogvédő.

null

Napi Aktuális

2017-10-19 Napi aktuális 3. rész

Téma: Megszavazták a dublini egyezmény módosítását/Biankó csekk a migránsoknak/”A saját vesztébe megy Európa!”. Vendég: Tóth Norbert nemzetközi jogász.

null

Napi Aktuális

2017-10-19 Napi aktuális 2. rész

Téma: Soros beszáll a kampányba/4700 milliárdot utalt Soros. Vendég: Hollik István országgyűlési képviselő, KDNP.

null

Napi Aktuális

2017-10-19 Napi aktuális 1. rész

Téma: Előrelépést jelent az e-egészségügyi rendszer/Hogyan változik a lombikbébiprogram?/Egészséges Budapest Program. Vendég: Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár.

null

Napi Aktuális

2017-10-19 Napi aktuális 4. rész

Téma: Szülőföldjükön várnak segítséget a rászorulók/”Magyar Magyarországot, európai Európát!”/Veszélyben a keresztény Európa. Vendég: Rétvári Bence parlamenti államtitkár.

null

Napi Aktuális

2017-10-18 Napi aktuális 3. rész

Magyarország történetében először fizet a kormány nyugdíjprémiumot és valószínűleg karácsony előtt a tavalyi évhez hasonlóan idén is kapnak a nyugdíjasok egy 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt is. Vendég: Kusovszky Imréné az Idősek Tanácsának tagja.

null

Napi Aktuális

2017-10-18 Napi aktuális 2. rész

Komoly szavazatvesztéssel számolhatnak az ellenzéki pártok, ha egyetlen helyi jelölt mögé állnak be a parlamenti választásokon. Ez derült ki a Századvég Alapítvány legfrissebb felméréséből. Vendég: ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász.

<< / 166 >>