Napi Aktuális

2017-01-11 Napi aktuális 2. rész

2017.01.11. 19:00

Eddig csak a baloldal volt megosztott, de most már az egyes pártok is kezdenek azzá válni bizonyos kérdésekben. Ilyen például a közös miniszterelnök-jelölt személye vagy az előválasztás célja - közölte a Nézőpont Intézet. Az intézet elemzője szerint a jelenlegi, széttartó folyamatok jól jelzik, hogy kezd egyre inkább megosztottá válni a baloldal, azt pedig egyre nehezebb pontosan definiálni, hogy a választók szintjén milyen párt is a Jobbik. Mivel Vona Gábor pártja a Fidesz-KDNP táborát nem tudta megbontani, így maradt a baloldal felé nyitás.

Műsor:
Napi Aktuális
Műsorvezetők:
Néveri Ferenc Igor
Kategóriák:
Belföld
Politika

Napi Aktuális további adásai:

null

Napi Aktuális

2017-08-18 Napi aktuális 3. rész

Veszélyben vannak-e a kereszténység felvétele óta őrzött értékeink, mint a vallás szabadsága, a kultúrák sokszínűsége vagy az egyén és az ország szabadsága? Vendég: Fábry Kornél katolikus atya, főtitkár, 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus.

null

Napi Aktuális

2017-08-18 Napi aktuális 2. rész

Hogyan ünnepel a teljes Szent István-i Magyarország az államalapító ünnepén Őrvidéktől Háromszékig? Erről is kérdeztük Potápi Árpád nemzetpolitikáért felelős államtitkárt.

null

Napi Aktuális

2017-08-18 Napi aktuális 1. rész

Újból véres muzulmán hátterű merénylet - ezúttal Spanyolországban. Hol lehet, lehet-e még biztonságban az ember Európában? Vendég: Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő.

null

Napi Aktuális

2017-08-18 Napi aktuális 5. rész

Idén is lesz a tisztavatás után légi és vízi parádé, ahol a honvédség technikai eszközei is megjelennek az Országház előtt. Mivel készül a Honvédség? Vendég: Sári Szabolcs alezredes, a Ludovika Zászlóalj parancsnoka.

null

Napi Aktuális

2017-08-18 Napi aktuális 4. rész

"A penge éle". De vajon él-e még a magyar virtus, ha meg kell védeni a hazát? Vendég: Kőházy Ferenc (FankaDeli) zenész.

null

Napi Aktuális

2017-08-17 Napi aktuális 4. rész

Nem lesz háború a Koreai-félszigeten - jelentette ki Mun Dzse In dél-koreai elnök, miután egyeztetett Donald Trumppal. Az amerikai elnök abba is beleegyezett, hogy minden lépést egyeztet Dél-Koreával. Vendég: Csoma Mózes Tanszékvezető, ELTE Koreai Tanszék és Ugrósdy Márton kutató, Külügyi és Külgazdasági Intézet, Amerika-szakértő.

null

Napi Aktuális

2017-08-17 Napi aktuális 3. rész

Hazánk megítélése pozitív és elsöprő a betelepítési kvóta elutasítottsága - ez derült ki a Nézőpont Intézet legfrissebb, 10 közép-európai országban végzett felméréséből.  Vendég: Nagy Dániel elemző, Nézőpont Intézet.

null

Napi Aktuális

2017-08-17 Napi aktuális 1. rész

A Barcelona központjában a tömegbe hajtott egy kisteherautó, majd a sofőr egy étterembe menekült, túszokat ejtett és elbarikádozta magát. Telefonon kérdeztük Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőt.

null

Napi Aktuális

2017-08-17 Napi aktuális 2. rész

Senkivel sem működnek együtt, nem lesz közös lista, és nem lesznek közös jelöltek - a Momentumról van szó. Vendég: Soproni Tamás alelnök, Momentum.

null

Napi Aktuális

2017-08-16 Napi aktuális 1. rész

Téma: „A migránsok szétosztása nem megoldás”; Belbiztonsági kockázat az NGO-k tevékenysége. Vendég: Bakondi György a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

<< / 149 >>