Szoritó

2017-02-02 Szorító

2017.02.02. 21:30

Vannak „szájmagyarok” és vannak „tettmagyarok”. Toroczkai László valószínűleg az utóbbiba tartozik, mert amíg a pártja vezetői kissé finomítottak korábbi álláspontjaikon például migránsügyben, addig Ásotthalom polgármestere keményen tartja magát eredeti mondataihoz. Ezúttal a Jobbik alelnöke volt az Echo Tv vendége, s akik össztűz alá vették a politikust: Kovács András, az Origo.hu munkatársa, Baka Zoltán, a Figyelő újságírója, valamint Csúri Ákos.

Műsor:
Szoritó
Műsorvezetők:
Csúri Ákos
Kategóriák:
Belföld

Szoritó további adásai:

null

Szoritó

2017-04-27 Szorító

Az ellenzéki sajtó szerint Brüsszelben a napokban döntenek Magyarország sorsáról, de közben hazánkban is zajlik az élet. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kiadott egy közleményt, miszerint Lázár János nem mond igazat a tram-train ügyéről. De, mi is az igazság a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő tram-train járművek beszerzése ügyében? Erre a miniszterelnökséget vezető miniszter helyettese Csepreghy Nándor világított rá az Echo Tv-ben.

null

Szoritó

2017-04-20 Szorító

Vita a civil szervezetek külföldi támogatásának feltüntetéséről szóló jogszabálytervezetről; LMP-kongresszus a választási felkészülés jegyében; A paksi bővítés kérdése. Az Echo Tv vendége volt Szél Bernadett, az LMP frakcióvezetője. S, akik a politikust kérdezték: Fazekas Ágnes újságíró, Kovács András az Origo.hu munkatársa, valamint Csúri Ákos.

null

Szoritó

2017-04-13 Szorító

Időközi önkormányzati választás lesz a főváros VIII. kerületben, azon belül is a Magdolna negyedben. A megmérettetésen a Dopeman néven elhíresült Pityinger László is indul. Erről is kifejtette véleményét Kocsis Máté az Echo Tv-ben. Mi a helyzet a baloldallal a főváros VIII. kerületében? Józsefváros polgármesterét ezúttal Fazekas Ágnes újságíró, Kovács András az origo.hu munkatársa és Csúri Ákos kérdezte.  

null

Szoritó

2017-04-06 Szorító

A magyar kormánynak Soros Györggyel van baja, de ennek nincs köze a CEU-hoz, az ott tanulókhoz és tanítókhoz. Az Oktatási Hivatal vizsgálata 28 felsőoktatási intézmény érintett és ebből 27-nél találtak hibát, de csak a CEU-val kapcsolatban került címlapra a történet. Mi áll ennek a hátterében? Ezen kívül Kovács Zoltán kormányszóvivőt az Echo Tv-ben arról is kérdezték: lesz-e civiltörvény?

null

Szoritó

2017-03-30 Szorító

Új kifejezéssel ismerkedtünk meg a kormány kommunikációjában, ami nem más, mint a migránsbiznisz. A Fidesz kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs most azt is elárulta, hogy ennek mi az oka. Egyebek között felhívta rá a figyelmet, hogy főleg külföldről pénzelt szervezetek komoly összegeket kereshetnek azzal, hogy hazánkat külföldön befeketítik, és különböző fórumokon indítanak támadást. Például legutóbb a Helsinki Bizottságnak ítéltek meg Strasbourgban 2,7 millió forintot bangladesi migránsok képviseletéért. A Fidesz szerint hasonló ügyek várhatóak a jövőben is.

null

Szoritó

2017-03-23 Szoritó

Lesz-e lex Heineken? Álvita az ügynöklisták körül? Vendég: Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke. Kérdező: Baka Zoltán újságíró, mfor.hu és Kovács András, az origo.hu munkatársa.

null

Szoritó

2017-03-16 Szorító

 „Szomorú, hogy egy álom, sok ember álma most ténylegesen szertefoszlott. Nem azért, mert Magyarország nem teljesített jól, nem azért, mert a magyar emberek és a magyar sportolók nem méltóak a hazai rendezésű olimpiára, hanem mert egy nemzeti ügy felett győzedelmeskedett egyesek öncélú politikai érdeke.” Vendég: Borkai Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke. Kérdezők: Baka Zoltán, az mfor.hu újságírója és Kecskés István, a sportfaktor.hu főszerkesztője.

null

Szoritó

2017-03-02 Szorító

Kettétört olimpiai álom. Csepel felzárkózása is szertefoszlott. Vendég: Borbély Lénárd Csepel polgármestere. Kérdezők: Baka Zoltán, az mfor.hu újságírója és Kovács András, az origo.hu munkatársa.

null

Szoritó

2017-02-23 Szorító

Kettétört olimpiai álom. Vendég: Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója. Kérdezők: Fazekas Ágnes, a Népszava főmunkatársa és Kovács András, az origo.hu munkatársa.

null

Szoritó

2017-02-16 Szorító

Visszavonhatatlanul elkezdődött a 2017-es politikai szezon. Itt volt Putyin, Orbán Viktor évet értékelt, a Fidesz-KDNP frakciószövetség megtartotta évadnyitó ülését Visegrádon. Túl vagyunk az első rekordhosszúságú Kormányinfón. Az Echo Tv stúdiójában ezúttal Kovács Zoltán kormányszóvivő került a kérdések össztüzébe.

<< / 4 >>