Napi Aktuális

2017-02-16 Napi aktuális 1. rész

2017.02.16. 19:00

Megdöbbenésüket hangsúlyozták az MSZP-s politikusok, miután Demeter Márta kilépett a szocialisták parlamenti frakciójából és a pártból is. A képviselő döntését azzal indokolta, hogy az MSZP formális és informális vezetői közül többek tettei is olyan kérdéseket vetnek fel, amelyek egyértelműen megkérdőjelezik a párt hitelességét.

Műsor:
Napi Aktuális
Műsorvezetők:
Földi-Kovács Andrea
Kategóriák:
Belföld
Politika

Napi Aktuális további adásai:

null

Napi Aktuális

2017-10-18 Napi aktuális 2. rész

Komoly szavazatvesztéssel számolhatnak az ellenzéki pártok, ha egyetlen helyi jelölt mögé állnak be a parlamenti választásokon. Ez derült ki a Századvég Alapítvány legfrissebb felméréséből. Vendég: ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász.

null

Napi Aktuális

2017-10-18 Napi aktuális 1. rész

Tovább szigorítaná a Btk.-t a Fidesz a gyermekek védelmében. Vendég: Selmeczi Gabriella országgyűlési képviselő, Fidesz.

null

Napi Aktuális

2017-10-18 Napi aktuális 3. rész

Magyarország történetében először fizet a kormány nyugdíjprémiumot és valószínűleg karácsony előtt a tavalyi évhez hasonlóan idén is kapnak a nyugdíjasok egy 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt is. Vendég: Kusovszky Imréné az Idősek Tanácsának tagja.

null

Napi Aktuális

2017-10-18 Napi aktuális 4. rész

Köszönöm a bizalmat - így búcsúzott a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, miután tegnap közös megegyezéssel szerződést bontott az MLSZ-el. Vendég: Pajor-Gyulai László sportújságíró, Magyar Idők.

null

Napi Aktuális

2017-10-17 Napi aktuális 3. rész

Lemondott az osztrák kormány. Kivel lép koalícióra Sebastian Kurz pártja? Biztos befutó-e a bevándorlásellenes Szabadságpárt, és ha igen, lesz-e brüsszeli hadjárat ezúttal Bécs ellen, mint a kilencvenes évek legvégén? Vendég: Pócza István kutató, Századvég Alapítvány és Őry Mariann külpolitikai rovatvezető, Magyar Hírlap.

null

Napi Aktuális

2017-10-17 Napi aktuális 2. rész

Lesz vagy nem lesz baloldali összefogás? Miért nem képes felállni a 2010-es történelmi vereségből az MSZP? Indul-e még 2022-ben Magyar Szocialista Párt néven politikai erő? Vendég: Havas Szófia volt MSZP-s országgyűlési képviselő.

null

Napi Aktuális

2017-10-17 Napi aktuális 1. rész

Lesz-e keret korszerűbb fegyvereket vásárolni a magyar katonáknak? Melyek a legfőbb kihívások a Magyar Honvédség előtt? Vendég: Simicskó István honvédelmi miniszter.

null

Napi Aktuális

2017-10-16 Napi aktuális 2. rész

A Czeglédyhez köthető bűnszervezetnek az volt a feladata, hogy „kampánypénzt gyártson" az MSZP-nek és a DK-nak, az ügyvéd nem más, mint a baloldal és Gyurcsány Ferenc strómanja - állítja vendégünk  Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője.

null

Napi Aktuális

2017-10-16 Napi aktuális 3. rész

Vesztegetés gyanúja miatt nyomoz a Központi Nyomozó Főügyészség Botka László és társai ellen hivatalos személyeknek ingyen juttatott parkolóbérletek miatt. Vendég: Szabó Bálint jogász, ügyvezető, Likvid Kontroll Kft.

null

Napi Aktuális

2017-10-16 Napi aktuális 4. rész

Megelégelték az osztrákok az eddigi kormány migránssimogató politikáját és elzavarták őket. Hogyan tovább Ausztria? Vendég: Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő és Kiss J. László egyetemi tanár, BCE.

<< / 166 >>