Hazai vadász

2017-03-18 Hazai vadász

2017.03.18. 17:00

Március 15-én nemzeti ünnepünk tiszteletére ismét ünnepi programnak adott helyet a Nyíri-erdő. Az érdeklődők szeme láttára kelt életre a történelem; Beszélgetés Kiss B. Zoltánnal a Vásárosnaményi Vadászati Múzeumban; Újraindul a szalonka monitoring; VADÁSZTEA Percek Iványi Tamással.

Műsor:
Hazai vadász
Kategóriák:
Belföld

Hazai vadász további adásai:

null

Hazai vadász

2017-11-18 Hazai vadász

Ötödik alkalommal került Nagysallérban megrendezésre a SEFAG Zrt. trófeaszemléje: A mustrán a szeptemberi időszakban terítékre került gímbikák, illetve dámvad trófeák kerültek bemutatásra; A Magyar Vizsla Klub október 7. és 8. között rendezte meg a Speciális Magyar Vizsla Versenyt; A Marcal-Bitvaközi Vadásztársaság Trófeaszemléje; Gím Trófeaszemle az Egererdő Zrt.-nél.

null

Hazai vadász

2017-11-11 Hazai vadász

Tisztelet a vadnak – gímtrófea szemle a Budapesti Erdőgazdaság területén; Képet mutat az adott terület vadgazdálkodásáról – trófeamustra Vas megyében; 11 gím bika – az első trófeamustra Hevesben; Három Patak Vadásztársaság – Kovács Zoltán elnök megkapta a Hubertus Kereszt Gyémánt fokozatát.

null

Hazai vadász

2017-10-28 Hazai vadász

Hagyni kell megöregedni az állományt - trófeamustra a Bakonyban; Az időjárás és az aszály ellenére jó a vadállomány - trófeaszemle Zalában; Az erdő védelme, a vad egészsége - gím trófeaszemle a Pilis Parkerdőben; A magyar harcművészet atyja - rendhagyó beszélgetés Furkó Kálmánnal.

null

Hazai vadász

2017-10-14 Hazai vadász

Rekordokat döntöttek az idei évben - trófeaszemle festői környezetben; Egymás technikájából lehet tanulni - lőkiképzők szakmai versenye; Magyar utánkeresés siker Svájcban - Bartha Ferenc vérebvezető győzelme.

null

Hazai vadász

2017-09-30 Hazai vadász

Hagyományőrzés, ismeretterjesztés – vadásznap a Göbös-majorban; A fenntartható vadászat jelentősége – a nemzetközi Vadvédelmi tanács hazánkban tartotta testületi ülését; Élvezetre csábító ízek és illatok – Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál Soponyán.

null

Hazai vadász

2017-09-16 Hazai vadász

Legnagyobb, legfontosabb, legrégebbi – 78. alkalommal rendezik meg az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítást és Vásárt; Magyar-szlovák barátság – vadásznap Nagybörzsönyben; Visszaállítani a vadászati kultúrát – 25. Országos Vadásznap Mezőberényben; Összefogással lehet csak megmenteni a vadászható apróvadakat – konferencia hasznosítható és gyakorlatias modellekkel.

null

Hazai vadász

2017-09-02 Hazai vadász

Megismertetni a civilekkel a vadászat és a vadgazdálkodás fontosságát - vadásznap Fejér megyében; Szentmise a Koloska-völgyben - a gyermek Jézus kegyhelyének szentelése; Vadászati évadnyitó Zalában.

null

Hazai vadász

2017-08-19 Hazai vadász

Vadászati hagyományőrzés és vadgasztronómia - Jakab-napok Sümegen; Madárgyűrűzés és nyaralás - csíkszeredai gyerekek a szombathelyi erdészetben.

null

Hazai vadász

2017-07-15 Hazai vadász

A tartalomból: Kaán Károlyra emlékeztek. 38 ország 1008 versenyzője - korongvadász Világbajnokság Magyarországon. A tűzoltók lőnek - verseny és baráti összejövetel. Izgalmas feladatok, szép tájak - hegyilövész verseny.

null

Hazai vadász

2017-06-24 Hazai vadász

Nyitottabb lett a vadásztársadalom – vadász- és gyereknap a Thury várban; Illatkavalkád a fák között – Trófea Vadgasztronómiai Fesztivál a miklósvári parkerdőben; Fegyverropogás Ravaszdiban – Lövészverseny hivatásos állományban lévőknek; Az erdő lakói – nemzeti kincsünk az erdő.

<< / 11 >>