Kibeszélő

2017-03-20 Kibeszélő

2017.03.20. 17:30

Mitől lesz folyamatos a beszéd? – egyre több a beszédhibás gyermek az óvodákban; Szemedbe rejtve – Kluka Henriett új könyvében gyermekeknek magyarázza jó és a rossz különbségeit; Népdalok másképp – 2017-ben új lemezbemutató és sok koncert vár a Holdviola rajongótáborára.

Műsor:
Kibeszélő
Műsorvezetők:
Ambrus Ádám
Kategóriák:
Belföld
Kultúra

Kibeszélő további adásai:

null

Kibeszélő

2017-09-22 Kibeszélő

Megelőzhetőek a szívproblémák - programmal segítik az infarktus utáni felépülést; Kárpátaljai tragédia - rendhagyó dokumentumfilm a munkatáborok áldozatairól; Boszorkány és Bájital Fesztivál - szeretettel várnak minden elvarázsolt királylányt Csillebércen.

null

Kibeszélő

2017-09-21 Kibeszélő

Járattörlések - megvan a lista, hogy melyik járatait nem indítja a Ryanair légitársaság; Elmaradtak a kártérítések? - folytatódik a Green Holidays ügy; Táncra fel!  - rock and roll világbajnokság Dabason szeptember 23-án.

null

Kibeszélő

2017-09-20 Kibeszélő

Betelt a pohár – az ENSZ válaszolt az észak-koreai hidrogénbomba-robbantásra; Ellenünk forduló internet – Megfigyelhet a munkaadó a közösségi oldalakon?; PsychART24 – Képzőművészeti Maraton a diszkrimináció ellen; Oktoberfest – elképesztően népszerű világszerte a müncheni népünnepély.

null

Kibeszélő

2017-09-19 Kibeszélő

Betelt a pohár - folyamatos zajszintmérés jöhet Budapest bulinegyedében; Csúcsmodell – mennyit ér meg néhány technikai újítás; Menza – ebéd 10 perc alatt? Mit és hogyan esznek a kisiskolások?; James Newton Howard - Budapesten koncertezik Hollywood legnagyobb zeneszerzője.

null

Kibeszélő

2017-09-18 Kibeszélő

 Veszélyes vírusok - miért nem adhat vért az, aki fertőzött? Miért nem tudnak felzárkózni a fizetéseink a nyugat-európai bérekhez? Arany János dalai a Nana Vortexben Kaszap Attila előadásában.

null

Kibeszélő

2017-09-15 Kibeszélő

Bérlő és albérlők - az írásbeli hivatalos szerződések fontossága; Együttműködő szervezetek - mentőkutyák a rendőrség segítésében; „Az üldözött Bethlen” – kreatív dokumentumfilm az egykori miniszterelnökről.

null

Kibeszélő

2017-09-14 Kibeszélő

Bepillantás a végrehajtó szervek kulisszái mögé; Nyeregben a nemzet - sztárfutam és világrekord is színesíti az idei Nemzeti Vágtát a Hősök terén; Izgalmas programok a debreceni színházak éjszakáján; Magyar Népdal Napja szeptember 16-án és 17-én Martonvásáron.

null

Kibeszélő

2017-09-13 Kibeszélő

Pusztító vihar – már Dél-Karolinában tombol a trópusi viharrá gyengült Irma; Előzetesben a borsodnádasdi gyilkos – még élt a 17 éves lány, amikor egy vizes aknába dobták; Irodalmi est a Várkert Bazárban - 120 éve született Tamási Áron.

null

Kibeszélő

2017-09-12 Kibeszélő

Chips-teszt; Magas károsanyag-szint és hiányosságok több terméknél; Iszik vagy vezet?  - milyen esetekben nem fizet a biztosító; Ásatás -  római kori leletek a Duna mélyén. MoKa! - mobiltelefonnal készített kisfilmek versenye.

null

Kibeszélő

2017-09-11 Kibeszélő

9/11-re emlékezünk - mennyit változott a világ a New York-i ikertornyok leomlása óta? Letörött kalapácshinta - hány veszélyes szórakoztató játék lehet még forgalomban országszerte? 104 helyett 112 - hamarosan megváltozik az országos mentőszolgálat hívószáma.

<< / 14 >>