Napi Aktuális

2017-03-20 Napi aktuális 3. rész

2017.03.20. 19:30

1998-ban egyedül jutott a paralamentbe a Magyar Igazság és Élet Pártja. Hová lett az egykor szebb napokat is látott alakulat? Mi lett a korábban negyedmilliós megmozdulásokat rendező MIÉP-pel? Vendég: Nagy Tibor Barnabás, a MIÉP elnöke.

Műsor:
Napi Aktuális
Műsorvezetők:
Velkovics Vilmos
Kategóriák:
Belföld
Politika

Napi Aktuális további adásai:

null

Napi Aktuális

2017-11-17 Napi aktuális 3. rész

Vona Gábor bevallotta Rangos Katalinnak a Spinoza klubban, hogy gyerekkorában hangyás volt és kitépkedte a legyek szárnyát. Vajon mi derülhet még ki a Magyar Nemzet új főszerkesztőjének dédelgetett kedvencéről? Vendég: Apáti Bence publicista, Megadja Gábor eszmetörténész és Ambrózy Áron újságíró.

null

Napi Aktuális

2017-11-17 Napi aktuális 2. rész

Az Európai Parlament döntésével kitöltötte a nemzeti konzultációs kérdőívet, és egyértelműen a "Soros-terv" végrehajtását támogató válaszokat adott. Vendég: Rétvári Bence parlamenti államtitkár, Emmi.

null

Napi Aktuális

2017-11-17 Napi aktuális 1. rész

Célegyenesben a Soros-terv: kötelező betelepítési kvótát fogadtak el Brüsszelben, rákényszerítve migránsok szétosztását minden uniós tagállamra. A vita eldőlt, vagy tehetnek még bármit az ezzel szembenálló nemzetállamok? Vendég: Morvai Krisztina független európai parlamenti képviselő.

null

Napi Aktuális

2017-11-16 Terrorveszély a karácsonyi vásárokon

Tavaly július Nizza, december Berlin, idén augusztus Barcelona. Néhány helyszín, ahol egy tömegrendezvényen történt merénylet. Közeledik a Karácsony. Mire számíthatunk idén? Tervez-e hasonló támadásokat az (utóbbi időben a Közel-Keleten meggyengült) Iszlám Állam?  Vendég: Kaiser Ferenc biztonságpolitikai szakértő.

null

Napi Aktuális

2017-11-16 Napi aktuális 2. rész

A hetes cikk szerinti eljárás előkészítését kéri Lengyelországgal szemben az Európai Parlament. Erre az EP szerint a lengyel igazságügyi reform miatt van szükség. Vendég: Kovács István stratégiai igazgató, Alapjogokért Központ.

null

Napi Aktuális

2017-11-16 Napi aktuális 4. rész

Másodszor hirdette meg kiválósági ösztöndíjprogramját a Magyar Nemzeti Bank. 25 magyarországi felsőoktatási intézmény több mint 400 hallgatója vehet részt benne. Vendég: Dubéczi Zoltán oktatási igazgató, MNB.

null

Napi Aktuális

2017-11-16 Napi aktuális 1. rész

Hitelességi deficit. A néppártosodó Jobbik politikusának korábbi zsidóellenes kijelentései borzolják ismét a kedélyeket. Megoldás-e a baloldal válságára, ha összefog a Jobbikkal? Vendég: Gerő András történész.

null

Napi Aktuális

2017-11-15 Napi aktuális 4. rész

Baloldali karaktergyilkossági kísérlet kezdődött egy - pastu tolmácsként - Afganisztánt is megjárt magyar nő ellen. A röszkei tömegzavargás miatti perben dolgozó tolmácsról van szó. Azt merte ugyanis nyilatkozni a Figyelőnek, hogy a Keleti pályaudvaron két éve pakisztáni harcosok és a tolmácsokat alaposan megvezető civilek voltak jelen. Vendég: Katona Nasrin okleveles pastu tolmács.

null

Napi Aktuális

2017-11-15 Napi aktuális 3. rész

Elfogadta az Országgyűlés a Czeglédy-ügy károsultjainak kárpótlásáról szóló határozatot, melyben a képviselők arra kérik a kormányt, hogy minél hamarabb fizesse ki az átvert diákok és nyugdíjasok pénzét. Vendég: Fiák István elnök, DiákÉsz.

null

Napi Aktuális

2017-11-15 Napi aktuális 2. rész

A parlament elé sem került, máris elbukott a Gulyás Márton fémjelezte közös választási reformjavaslat. Hogy ez így lesz, azt a csatlakozó ellenzéki pártok is valószínűleg jól tudták. Vendég: Pulai András ügyvezető, Publicus Intézet.

<< / 174 >>