Kibeszélő

2017-03-30 Kibeszélő

2017.03.30. 17:30

Visszavezetés a társadalomba - művészetterápia pánikbetegeknek; Hosszú tél után egyből nyár? – Hol tart most a klímaváltozás, visszafordítható-e a folyamat?; Akadálymentesített színdarabok - a HADART Színház társulatának köszönhetően siketek is élvezhetik az előadást; Koncertek szerte az országban – a stúdióban Gájer Bálint énekes.

Műsor:
Kibeszélő
Műsorvezetők:
Ambrus Ádám
Kategóriák:
Belföld
Egészségügy
Kultúra
Tudomány

Kibeszélő további adásai:

null

Kibeszélő

2017-10-20 Kibeszélő

Lángoló világ, továbbra is erdőtüzek pusztítanak Kaliforniában és Portugáliában; XXI. századi aszfaltgyártás, környezetvédelmi technológiák alkalmazása az útépítésben; A zene ölelésében, erdélyi művészek hete a Marczbányi Téri Művelődési Központban.

null

Kibeszélő

2017-10-19 Kibeszélő

Témáink: Gyilkos szén-monoxid - kerüljük el a baleseteket a fűtési szezon elején! Elvonulók - gondolatok a magány anatómiájáról. A pálya csúcsán - Balázs János zongoraművész nemrég vette át a Magyar Művészeti Akadémia Zeneművészeti Díját.

null

Kibeszélő

2017-10-18 Kibeszélő

Soha nem látott hurrikán Európában - iszonyú pusztítást végzett az Ophelia; Vitamin dömping - évente 40 milliárd forintot költünk táplálékkiegészítőkre; Turisták a házamban - mit tehetnek a lakók a kéretlen látogatók ellen?; Verdi: Requiem - nagyszabású hangverseny a Szent István Bazilikában.

null

Kibeszélő

2017-10-17 Kibeszélő

Élesedő nemzetközi helyzet - meddig mérgesedhet az amerikai-török-német viszony?; Szívhalál - tippek a megelőzéshez és egy új applikáció az életmentéshez; 8 másodperc - 8endhagyó esttel készül a Studio5.

null

Kibeszélő

2017-10-16 Kibeszélő

Minden csomag időben odaér? - a magyar posta már készül a karácsonyi dömpingre; Ki a jobb sofőr?  - karnyújtásra az önvezető autók kora; Színpadon az EAST - életműkoncert október 23-án az Arénában.

null

Kibeszélő

2017-10-13 Kibeszélő

Tisztelet a kivételnek - rovarirtóval szennyezett a mézek 75 százaléka; Fürdőruhában mínusz 100 fok alatt - egészségvédelem hidegterápiás módszerekkel; Érzések - Tóth Auguszta lemezbemutató koncertje a Nemzeti Színházban.

null

Kibeszélő

2017-10-12 Kibeszélő

Mi lesz a Barcelonával? - a jelenlegi spanyol helyzet a sportvilágot is átalakíthatja; Kellemetlen útitárs - együttélés a sztómazsákkal; Járművek sofőr nélkül - tényleg az önműködő autóké a jövő?; Színpadi játék Móricz Zsigmond regényéből - örökzöldek a József Attila Színházban.

null

Kibeszélő

2017-10-11 Kibeszélő

Kétpercenként meghal egy nő méhnyakrákban a világon - mindent a humán papilloma vírusról; Bíróság és Kommunikáció nemzetközi konferencia - központban a közérthetőség; Közétkeztetési szakácsverseny - tradicionális ízek a modern gasztronómia jegyében.

null

Kibeszélő

2017-10-10 Kibeszélő

Helyvadászat - gyakran a dugónál is nagyobb gondot okoz a parkolás a fővárosban; Ismeretlen kór - a ráknál is veszélyesebb az egyre többeket érintő tüdőfibrózis; Egyjátékos mód - kisfilm a játékfüggőségről és társadalmi elszigetelődésről.

null

Kibeszélő

2017-10-09 Kibeszélő

Mi várhat Európára Katalónia esetleges függetlenné válása után?; Betekintés a magyar barlangi mentők hétköznapjaiba; 150 esemény, nyitott műhelyek - megnyitotta kapuit a Design Hét Budapest.

<< / 16 >>