Kibeszélő

2017-03-30 Kibeszélő

2017.03.30. 17:30

Visszavezetés a társadalomba - művészetterápia pánikbetegeknek; Hosszú tél után egyből nyár? – Hol tart most a klímaváltozás, visszafordítható-e a folyamat?; Akadálymentesített színdarabok - a HADART Színház társulatának köszönhetően siketek is élvezhetik az előadást; Koncertek szerte az országban – a stúdióban Gájer Bálint énekes.

Műsor:
Kibeszélő
Műsorvezetők:
Ambrus Ádám
Kategóriák:
Belföld
Egészségügy
Kultúra
Tudomány

Kibeszélő további adásai:

null

Kibeszélő

2017-06-23 Kibeszélő

Szolgálatban Irakban -  a külföldi katonai élet veszélyei; Öreg bakák – ki és mikor igényelheti a korkedvezményes nyugdíjat? Éjszakai séta – kultúrdömping a Múzeumok Éjszakáján.

null

Kibeszélő

2017-06-22 Kibeszélő

 Éttermi átverések - túlszámlázások a budapesti éjszakában; A klíma kellemetlen oldala - tudnivalók a légionárius betegségről; Fehér, vörös, vagy a rozé az igazi? - bormustra Badacsonyban.

null

Kibeszélő

2017-06-21 Kibeszélő

Élhetőbb panellakások és javuló városkép; Depressziót okozhat a túlzott mobiltelefon használat? Volt - idén is várja Sopron a fesztiválozókat.

null

Kibeszélő

2017-06-20 Kibeszélő

Halálos lövés – véletlenül lőtte fejbe 9 éves kislányát a miskolci férfi; Jó hír – júliustól több támogatást kapnak a meddőséggel küzdő párok; Holdfény mulató – koncert musicalre készül a Group’n Swing.

null

Kibeszélő

2017-06-19 Kibeszélő

Témáink: Bővülő drogpaletta - nálunk még mindig a fű vezeti a listát. Megsülünk a nyáron - hasznos tanácsok a forró napokra. Kíméletlen tűzhalál - hogyan óvjuk növényeinket a kánikulában?

null

Kibeszélő

2017-06-16 Kibeszélő

Belátni a hegyek gyomrába – magyar találmány a nemzetközi vulkánkutatásban; „Mert mibennünk zeng a lélek” – nagyszabású gálaest Martin György emlékére; Két hónap, több száz fellépő – ma startolt a 17. Óbudai Nyár.

null

Kibeszélő

2017-06-15 Kibeszélő

Mi van a felvágottakban? - húskészítmények a célkeresztben; Új utakon - dinamikus fejlődés vár az elektromos autózásra; Ezerarcú iszlám - pusztítás és gyilkosságok Isten nevében?

null

Kibeszélő

2017-06-14 Kibeszélő

Itt a nyár, főleg a tavaink környékén élők, sokan kiadják a lakásukat a szezon alatt; Megküzdöttek az életükért, az érem csak ráadás - mondják azok a beteg gyerekek, akik az együtt a daganatos gyermekekért alapítvány támogatásával már évek óta sportolnak; Tűzkerék zenekar.

null

Kibeszélő

2017-06-13 Kibeszélő

45 milliós rekordkártérítés és felmentett bűnösök; Monorra látogatunk egy közösségi gyógynövénykertbe; Önök kikapcsolják a felesleges áramforrásokat a lakásban a nyaralás idejére? Egy meghibásodás akár végzetes tragédiához is vezethet; Egy szabad országért fesztivál.

null

Kibeszélő

2017-06-12 Kibeszélő

Megszűnnek a roamingdíjak az Unión belül - mi a helyzet az adatforgalommal? Jönnek a vérszívók - védekezzünk penészgombával a kullancsok ellen. Mentorprogram - hogyan indítsunk saját vállalkozást?

<< / 9 >>