Sajtóklub

2017-04-17 Sajtóklub

2017.04.17. 20:30

Egyre agresszívabb az a mag, amelyik a törvényes tüntetések befejezése után nekiáll demonstrálni. Napi szinten olvasható bizonyos oldalakon az is, hogy ki, milyen erőszakot szeretne alkalmazni. Mindig tovább egy lépéssel? Miként is hangzik Saul Alinsky radikális baloldali gondolkodó 12 pontos szabálya? A Sajtóklubban elhangzik: a csendes többség nem dőlt be ennek a hisztinek, a társadalom többsége nyugodt. Az adásból kiderül az is, hogy mi folyik valójában a Soros-egyetemen, amire egy volt CEU-s közgazdász hallgató vallomása világít rá.

Műsor:
Sajtóklub
Műsorvezetők:
Bayer Zsolt
Kategóriák:
Belföld

Sajtóklub további adásai:

null

Sajtóklub

2017-10-16 Sajtóklub 2. rész

Jörg Haider, a 2008. 10. 11-én, a karintiai Klagenfurt mellett autóbalesetben elhunyt ausztriai politikus valószínűleg nem az első és nem az utolsó volt azon jelentős történelmi személyiségek sorában, kiknek élete és halála mindmáig megosztja a közvéleményt; A magyar ellenzék ámokfutása.

null

Sajtóklub

2017-10-16 Sajtóklub 1. rész

Az osztrák választók 60%-a két jobboldali pártra szavazott. Az Osztrák Néppárt (ÖVP) megnyerte a vasárnapi előrehozott  választást, de 31,6 százalékos eredménye azt jelenti, hogy a parlamenti többség megszerzéséhez koalíciós partnert kell keresnie. Erre legalkalmasabbnak jelenleg az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) tűnik.

null

Sajtóklub

2017-10-09 Sajtóklub 2. rész

"Navracsics Tibor európai uniós biztosnak kell a legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is" - mondta Semjén Zsolt. Szerinte a migrációs válság kiinduló oka a szabadkőművesség, amelynek volt "jakobinus, bolsevik verziója", és a "sokadik leágazása ez a Soros-féle szélsőliberális dolog", amely "szívéből gyűlöli a keresztény hagyományokat", és ha lehetséges, még jobban gyűlöli a nemzetállamokat.

null

Sajtóklub

2017-10-09 Sajtóklub 1. rész

Mivel Botka László lemondásával meghiúsult az a tévévita, amelyben Vona Gáborral ült volna egy asztalhoz, hogy bizonyíthassák melyikük alkalmasabb az ország vezetésére, a Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje nyílt levélben fordult a baloldali szavazókhoz. Üzenetének lényege: szavazzanak rá.

null

Sajtóklub

2017-10-02 Sajtóklub 2. rész

A katalán nép a vasárnap rendezett népszavazáson jogot szerzett egy független állam létrehozására - jelentette ki Carles Puigdemont katalán elnök Barcelonában. Ezzel szemben Mariano Rajoy spanyol kormányfő azt mondja nem volt önrendelkezési népszavazás Katalóniában.

null

Sajtóklub

2017-10-02 Sajtóklub 1. rész

Az élet felülírta a forgatókönyvet. Lemondott az MSZP miniszterelnök-jelölti posztjáról Botka László. Visszalépését azzal indokolta, hibázott, mert nem gondolta, hogy a demokratikus pártok nem akarnak nyerni 2018-ban, céljuk csupán annyi, hogy néhány ellenzéki helyet szerezzenek az "Orbán-rezsim" parlamenti padsoraiban. Hozzátette: azt sem tudta, hogy a "politikai maffia" mennyire behálózta a demokratikus ellenzéket.

null

Sajtóklub

2017-09-25 Sajtóklub 2. rész

Gulyás Márton bejelentette, hogy a Közös Ország Mozgalom égisze alatt megegyezett nyolc ellenzéki párt, vagyis kidolgoztak egy közös javaslatot a választási rendszer reformjára, arányosítására. Gulyás azt mondta, ha a Fidesz nem módosítja ennek alapján a választási törvényt, akkor polgári engedetlenségbe kezdenek, hogy elérjék a céljukat.

null

Sajtóklub

2017-09-25 Sajtóklub 1. rész

Miért alakult így a német választások eredménye? Angela Merkel egyik legutolsó kampányrendezvényét megzavarták.”Mi folyik itt? Ön arra esküdött fel, hogy a német népet szolgálja. Tanár vagyok egy általános iskolában, és ebben az évben egyetlen német gyereket sem iskoláztak be” – harsogta a bekiabáló.

null

Sajtóklub

2017-09-18 Sajtóklub

Kétéves a kerítés. Jean-Claude Juncker a bevándorláspárti Brüsszel hangja újra és újra támadja Magyarországot amiatt, hogy nem bevándorláspárti. Ők azt szeretnék elérni, hogy elbontsuk a kerítést, beengedjük a migránsokat. Nem csak agysebészek és atomfizikusok érkeznek tömegével, de rengeteg közöttük a méhész is...

null

Sajtóklub

2017-09-11 Sajtóklub

Az uniós szervek megpróbálják Magyarországra kényszeríteni a kvótahatározatot, azonban nemcsak az uniós, hanem a hazai, „belső jogi” alkotmányos szempontokat is figyelembe kell venni. Mi van az uniós jog és a tagállami alaptörvények ütközésénél? Felülírhatja-e egy uniós döntés a nemzeti szuverenitást, alkotmányos identitást?

<< / 5 >>