Híradó

2017-04-20 Híradó 22.00

2017.04.20. 22:00

VEZETŐ HÍREINK: Kormányinfó - tüntetni mindenkinek joga van, a rendőrök példásan jártak el; Jobbikos mutyi - gyanús közbeszerzési eljárás, újságírói vesztegetés Ózdon; Szeszélyes időjárás - a kemény fagy veszélyezteti a növényeket és az állatokat is; Könyvünnep - megnyílt a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a Millenárison.

Műsor:
Híradó
Műsorvezetők:
György-Horváth Zsuzsa
Kategóriák:
Belföld
Külföld

Híradó további adásai:

null

Híradó

2017-04-29 Híradó 12

Brüsszeli csúcs - Brexit-irányelveket fogadnak el a huszonhetek; Ballisztikus lövedék - Észak-Korea újabb sikertelen rakétakísérletet hajtott végre; Nemzeti konzultáció - már több mint félmillióan válaszoltak a kérdésekre; Biciklisek - elrajtolt Siófokról a 18. Balatonkör elnevezésű egynapos túra.

null

Híradó

2017-04-28 Híradó 22

Büdzsé, CEU, bevándorlás - a kormányfő szerint biztosított a magyarok biztonsága; Botrány a Macedón parlamentben - Sorost tartják felelősnek a válságért; Nemzeti konzultáció - országjárásba kezd a Fidesz; Modern városok - fejlesztésekről állapodtak meg Győrben.

null

Híradó

2017-04-28 Híradó 20

Büdzsé, CEU, bevándorlás - a kormányfő szerint biztosított a magyarok biztonsága; Botrány a Macedón parlamentben - Sorost tartják felelősnek a válságért; Nemzeti konzultáció - országjárásba kezd a Fidesz; Modern városok - fejlesztésekről állapodtak meg Győrben.

null

Híradó

2017-04-28 Híradó 14

Büdzsé, CEU, bevándorlás - a kormányfő szerint biztosított a magyarok biztonsága; Botrány a Macedón parlamentben - Sorost tartják felelősnek a válságért; Csaknem öt éve töretlenül - tovább javultak a foglalkoztatási adatok; Erődemonstráció és szankciók - az ENSZ BT előtt az észak-koreai konfliktus.

null

Híradó

2017-04-27 Híradó 22.00

VEZETŐ HÍREINK: Soros–Juncker-találkozó - az Európai Bizottság elnöke titokban fogadta a milliárdost; Kormányinfó - Lázár szerint Orbán Viktor megvédte Brüsszelben az ország érdekeit, Nemzeti konzultáció -  meghaladja a félmilliót a visszaküldött kérdőívek száma; Ingyenes lesz az első nyelvvizsga - az intézkedés a 35 évnél fiatalabbakat érinti.

null

Híradó

2017-04-27 Híradó 20

Soros-Juncker találkozó - az Európai Bizottság elnöke titokban fogadta a milliárdost; Kormányinfó - Orbán Viktor megvédte Brüsszelben az ország érdekeit; Nemzeti konzultáció - meghaladja a félmilliót a visszaküldött kérdőívek száma; Ingyenes lesz az első nyelvvizsga - az intézkedés a 35 évnél fiatalabbakat érinti.

null

Híradó

2017-04-27 Híradó 13.30

A felsőoktatási intézményeket érintő új szabályozásról tárgyalt Brüsszelben egymással Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke és Soros György amerikai milliárdos; Soros György látogatása ellen tüntetett a Civil Összefogás Fórum az Európai Bizottság brüsszeli épülete előtt; Ingyenesé teszi a kormány az első nyelvvizsga megszerzését a jövő év elejétől a 35 évesnél nem idősebbeknek.

null

Híradó

2017-04-26 Híradó 22.00

VEZETŐ HÍREINK: Magyar nap Brüsszelben - Magyarország nem Brüsszellel szemben, hanem a Közösség mellett áll; Titkolózik a Jobbik - még mindig nem tudni, hogy mennyit költöttek a plakátkampányukra; Erődemonstráció Ázsiában - egymást érik a hadgyakorlatok a Koreai-félszigeten; Isonzó Expressz - vonatos emlékezés a Nagy Háborúra.

null

Híradó

2017-04-26 Híradó 20

Magyar nap Brüsszelben - Magyarország nem Brüsszellel szemben, hanem a Közösség mellett áll; Titkolózik a Jobbik - még mindig nem tudni, hogy mennyit költöttek a plakátkampányukra; Erődemonstráció Ázsiában - egymást érik a hadgyakorlatok a Koreai-félszigeten. A veronai tragédia után - biztonságosabb buszok, szigorúbb ellenőrzés.

null

Híradó

2017-04-26 Híradó 14

Magyar nap Brüsszelben - Orbán Viktor is felszólal az Európai Parlamentben; Postán és interneten is egyre többen válaszolnak a nemzeti konzultációs kérdésekre; Átvette a megbízólevelét a köztársasági elnöktől Süli János tárca nélküli miniszter; Erődemonstráció Ázsiában - egymást érik a hadgyakorlatok a Koreai-félszigeten.

<< / 255 >>