Riportjaink

Országos Bölcsődék Napja

2017.04.21. 22:17

Soha sem volt ekkora presztízse a bölcsődei szakmának, mint ma - jelentette ki a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. Novák Katalin az Országos Bölcsődék Napja alkalmából rendezett Brunszvik Teréz-díj átadóján azt mondta: 2017-ben egy bölcsődei dolgozó sem érezheti a megbecsültség hiányát.

Műsor:
Riportjaink
Kategóriák:
Belföld

Riportjaink további adásai:

null

Riportjaink

Újabb rakétakísérletet hajtott végre Phenjan

Észak-Korea újabb sikertelen rakétakísérletet hajtott végre helyi idő szerint szombaton hajnalban. A ballisztikus lövedék nem hagyta el az ország területét, és pár perces repülés után felrobbant. Phenjan Washingtont hibáztatja amiatt, hogy a Koreai-félsziget atomháború szélére sodródott. Az Egyesült Államok, Japán és Dél-Korea is elítélte a kommunista állam legújabb akcióját.

null

Riportjaink

Balatonkör

18. alkalommal rajtolt el a Balatonkör Siófokról. Az egynapos tókerülő túra töretlenül népszerű a biciklisek körében. Az első Balatonkört egy lelkes siófoki kerékpáros társaság szervezte meg a Föld napja alkalmából, hogy így hívják fel a figyelmet a környezetvédelem fontosságára.

null

Riportjaink

Elkészült a második kerítés

Biztonságosabbá vált Magyarország, mert elkészült a kétsoros kerítésrendszer a magyar-szerb határ teljes, 155 kilométeres hosszán - jelentette be a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára. Kontrát Károly hangsúlyozta: Magyarország nem enged a Soros-párti szervezeteknek, nem fogja lebontani a jogi és fizikai határzárat, az ország területére engedély nélkül továbbra sem jöhet be senki.

null

Riportjaink

Botrány a szegedi közgyűlésen

Élőlánc védte Botka Lászlót Szabó Bálint jogásztól, aki egy bilincset akart átadni Szeged szocialista városvezetőjének a parkolóbérlet botrány miatt.  A férfi a Szeviép károsultak nevében segítséget kért volna, hogy az eltűnt 10,5 milliárd forintot együtt keressék meg.

null

Riportjaink

Savanyú a szőlő

Minden jóérzésű nő nevében üzent Botka Lászlónak és Molnár Gyulának Dunai Mónika Fideszes országgyűlési képviselő a szocialista párt józsefvárosi elnökhelyettesének nőgyalázó megnyilvánulása miatt. A politikus szerint elfogadhatatlan, hogy az ellenzéki párt politikusai csak akkor szólalnak fel a nők védelmében, amikor saját programjaikat éltetik.

null

Riportjaink

Ütötték, verték a politikusokat

Macedóniában tüntetők megostromolták a parlamentet, rátámadtak a képviselőkre és az újságírókra. Az akciót azután indították, hogy albán nemzetiségű politikust választottak meg házelnöknek. A kaotikus helyzet ellenére, a köztársasági elnök nem rendelt el rendkívüli állapotot az országban. (Az összeállítás erőszakos jeleneteket tartalmaz.)

null

Riportjaink

Kész a kétsoros kerítésrendszer, a magyarok biztonsága biztosított

Ha megtámadják Magyarországot, a miniszterelnöknek oda kell mennie - jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. A kormányfő szerint a magyarok biztonsága hosszútávon biztosított. Soros Györggyel kapcsolatban a politikus megdöbbentőnek nevezte, hogy az üzletembert az Európai Unió vezetői szinte dicsőítik.

null

Riportjaink

Nemzetközi Balatoni Pontyfogó Kupa

Összesen tizenkilenc ország horgászai vendégeskednek egész héten a Balatonon. Száznegyven órán keresztül horgásznak, éjjel-nappal. Ez a tó legnagyobb horgászversenye. A fődíjat, azaz a kupát az viheti haza, aki kifogja a legnagyobb pontyot.

null

Riportjaink

Elkészült Közép-Európa legmodernebb építési kerámiagyára

Új gépsorokon gyártják a csempét a Nógrád megyei Romhányban a Zalakerámia Zrt. új üzemrészében. A négymilliárd forintos fejlesztésből megvalósult gyártó-soron készült csempével a hazai piaci igények nyolcvan százalékát fedezik. Az új gyáregységgel Közép-Európa legmodernebb építési kerámiagyára épült fel.

null

Riportjaink

A milliárdosok orrára koppint a Fidelitas

A Fidelitas figyelemfelkeltő kampányt indít a következő napokban, amelyben megnevezik azokat a milliárdosokat, akik ellenzéki politikusokat „rángatnak”. A Fidesz ifjúsági szervezetének elnöke szerint mostanában gombamód szaporodnak azok az ellenzéki politikusok, akiket dróton rángatnak milliárdosok, és ez szerinte nincs rendben. 

<< / 558 >>