Hazahúzó

2017-04-21 Hazahúzó ajánló

2017.04.21. 23:00

Az Asia TavaszFesztiválon fellépett Caramel és az Alma Együttes is, a nevetésről pedig az Irigy Hónaljmirigy gondoskodott! Minden program, koncert és gyermekeknek a kakasos nyalóka is ingyenes volt. Az Asia TavaszFesztivállal és köszöntötték a Kakas évét.

Műsor:
Hazahúzó
Kategóriák:
Belföld

Hazahúzó további adásai:

null

Hazahúzó

2017-10-21 Hazahúzó

A Hazahúzóban a Nádasdy család örökségével foglalkozunk és elinvitáljuk önöket a Nádasdy Történelmi Fesztiválra, Sárvárra.

null

Hazahúzó

2017-10-20 Hazahúzó

Vásárosnamény, a Bereg szíve. Ez a jelző hűen tükrözi a város kulturális, gazdasági és földrajzi pozícióját Beregben. Igazi vonzerejét a vizek jelentik. Kiemelkedő látványosság a tájegység páratlan régészeti, néprajzi történetét bemutató Beregi Múzeum. A helyi Hunor Hotel és étteremben állandó vadászati kiállítás működik, mely interaktív módon hang- és képanyagok segítségével mutatja be négy kontinens vadásztrófeáit.

null

Hazahúzó

2017-10-19 Hazahúzó

A törökszentmiklósi Szárnyas Fesztivál pontosan arról szól, amit a neve ígér. Szárnyasok minden mennyiségben. Itt bemutatják az élő állatokat is, ugyanakkor néhány méterrel arrébb főzőversenyt tartanak. Jobbnál jobb ételek készülnek csirkéből, libából és kacsából. Ha pedig az időjárás kegyes, akkor a levegőbe emelkednek a hőlégballonok is.

null

Hazahúzó

2017-10-18 Hazahúzó

A Hazahúzóban Füzesgyarmatra látogatunk. Megnézzük az Állatparkot, méhészkedünk kicsit, bemutatjuk a helyi Népi Kismesterségek és Kézművesek Egyesületét és hagyományőrző tevékenységét, továbbá bekukkantunk a Szitás Erzsébet Képtárba is.

null

Hazahúzó

2017-10-17 Hazahúzó

A Bodrogon különleges vízi járművekkel a sebes folyású habokat. A tiszta víz, a vadregényes táj még egy felfedezésre váró területe Magyarországnak, hiszen Tokaj-Hegyaljára elsősorban a borok miatt érkeznek, pedig a borkóstoló előtt is érdemes időz szentelni arra, hogy bebarangoljuk a környéket.

null

Hazahúzó

2017-10-16 Hazahúzó

A Hazahúzóban megmutatjuk, hogyan készült az első magyar nyelvű Biblia Vizsolyban, ásványkeresére és aranymosásra invitáljuk önöket Zemplénbe, és ellátogatunk a reformáció előszobájába a gönci Huszita-Házba.

null

Hazahúzó

2017-10-15 Hazahúzó

Válogatás a Hazahúzó legérdekesebb kalandjaiból: Szigetmonostor gasztronómiai, kulturális és történelmi arca; A Pannónia, amely méltán büszke hagyományaira, de ma már megújult technikával várja a hazai és a külföldi alkotókat; Dino Expo 2017 – a magyar dinoszaurusz-kutató expedíció a Bakony-Balaton Geopark területén található, Iharkúton. Látogatás Bükkszentkeresztre, valamit Sátoraljaújhelyre.

null

Hazahúzó

2017-10-14 Hazahúzó

Szigetmonostor gasztronómiai, kulturális és történelmi arca. A települést a Duna két túlpartján, nyugati irányban Szentendre, keleti irányban Göd fogja közre. Ősi egyházi település, amely a Duna két ága által védett helyen, sok történelmi vihartól menekült meg, szerencsés földrajzi helyzete okán.

null

Hazahúzó

2017-10-13 Hazahúzó

A légy, Ludas Matyi, Macskafogó – alkotások a XX. század második feléből. Kincsem, Testről és Lélekről, Jupiter holdja – alkotások az elmúlt évekből. AS kapcsolat a két csoport között a Pannónia, amely méltán büszke hagyományaira, de ma már megújult technikával várja a hazai és a külföldi alkotókat.

null

Hazahúzó

2017-10-12 Hazahúzó

A Hazahúzó mostani adásának helyszínét a Duna ajándékának is nevezik, hiszen itt ömlik egymásba a Mosoni-Duna és a Lajta. Ezúttal a stáb a Szigetközből, Mosonmagyaróvárról és környékéről jelentkezik. Ahol ennyi víz van, ott bizony a vízen kell bemutatni a sziget természeti kincseit, látványosságait és a vízi kalandjait.

<< / 111 >>