Hazai erdész

2017-04-22 Hazai Erdész

2017.04.22. 17:00

Már javában zajlik a gyümölcsfák szaporítását biztosító gyümölcsoltási szezon. Ennek apropóján Áder János köztársasági elnök is kilátogatott a budakeszi Tündérkertbe, ahol szakmai előadásokkal, és bemutatókkal hívták fel a figyelmet a szakemberek a hazai őshonos gyümölcsfák megőrzésének fontosságára.

Műsor:
Hazai erdész
Kategóriák:
A vidék Magyarországa

Hazai erdész további adásai:

null

Hazai erdész

2017-11-04 Hazai erdész

A honi természetvédelem emblematikus helyszíne – Kaán Károlyra és a Debreceni nagyerdő védetté nyilvánítására emlékeztek; Az erdő és az erdészek rejtélyes világa – nyílt erdészeti nap volt Mátrafüreden; Tradíció és funkció – megújult az intézői lak Lovasberényben; Sajátságos turisztikai élmény – megújult az ország legkisebb nyomtávú vasútja.

null

Hazai erdész

2017-10-21 Hazai Erdész

Új turisztikai látványosság a Deseda-tónál; Vadregényes zselici táj - már kerékpárral is könnyű kirándulni arra; Erdők Háza - interaktív látogatóközpont nyílt Kaposváron; Sopronban rendezték meg a nemzetközi középiskolás erdőismereti verseny döntőjét.

null

Hazai erdész

2017-10-07 Hazai erdész

Az erdő a legfontosabb - összefogott a hazai erdésztársadalom a szakmáért és a jogalkotásért; Behozták a városba az erdőt? - erdészeti nyílt nap az egri Érsekkertben; Értékmentés és ismeretterjesztés - juhász- és pásztorkutya kiállítás.

null

Hazai erdész

2017-09-23 Hazai erdész

Erdők értéke, mezők csodája – erdővarázs a Szabadság téren; Favágó ünnep a biztonságért – fakitermelő verseny országos döntője; Testi, lelki feltöltődés a Farkas-erdőben – kápolnaavatás a lombok alatt.

null

Hazai erdész

2017-09-09 Hazai erdész

Folyamatos erdőborítás – az örökerdő gazdálkodás fontossága; Utolsó vágások – favágó verseny és vadásznap Bükkzsércen; Őshonos fajok génmegőrzése – fajtabemutató szakmai nap Gemencen; Ott járni, ahol a madár – lombkorona sétány és tanösvény a Mecsekben.

null

Hazai erdész

2017-08-26 Hazai erdész

Tartalom: Életre szóló élmény – kárpátaljai gyerekek vendégségben; Az erdő tálalva – különleges erdei gasztrotúra; Pusztító tavasz – elkezdődtek az elhárítási és felújítási munkálatok a Bükkben.

null

Hazai erdész

2017-08-12 Hazai erdész

Az erdészetek segítenek - Határon túli gyerekek nyaraltatását vállalták, örök élményt szerezve ezzel.

null

Hazai erdész

2017-08-05 Hazai erdész

Muzsikál az erdő - környezetvédelem a művészet erejével. Mai felgyorsult világunkban nap, mint nap érezzük a lélek és a természet pusztítását. Az aggasztó társadalmi, természeti folyamatokat egyre többen próbálják megállítani. Művészek küzdenek a lelki sivárság ellen, az erdészek, természetvédők az erdők, a természet megőrzéséért.

null

Hazai erdész

2017-07-29 Hazai erdész

A Hazai erdészben összefoglalót láthatnak a június 21. és 22. között megtartott Év Erdésze Verseny országos döntőjéről és a 148. erdésztalálkozóról is.

null

Hazai erdész

2017-07-22 Hazai erdész

Dévai gyerekek táboroztak a Bakonyerdő Zrt.-nél ; Európai Fenntarthatósági Hét a Szombathelyi Erdészeti Zrt.-nél; Csömödéri kisvasút ünnepnapja a Zalaerdő Zrt.-nél.

<< / 3 >>