Újranyitott akták

2017-05-11 Újranyitott akták

2017.05.11. 21:30

Bonnie és Clyde. Ha róluk hallunk, már-már hősöket képzelünk el magunk elé, holott valójában kőkemény, kegyetlen bűnözőkről van szó. Akárcsak magyar megfelelőik Turi Emese és Varga Sándor. Hozzájuk fűződik több rablás és gátlástalan gyilkosság elkövetése is. Most kiderül, vajon valóban annyira romantikus volt-e ez a páros, mint ahogy azt a korabeli bulvár tálalta.

Műsor:
Újranyitott akták
Műsorvezetők:
Réti László
Kategóriák:
Belföld

Újranyitott akták további adásai:

null

Újranyitott akták

2017-10-12 Újranyitott akták

Amikor a tragédia egy kis faluban történik, az jobban megérinti az embereket. Négyen haltak meg, az áldozatokat mindenki ismerte, ahogy a gyilkost is. Mi is történt Kulcson, abban a bizonyos Hegyalja utca házban? H. Csanád Jutas az apját a nagyszüleit és a bátyját ölte meg, s végezni akarta nővérével, valamint édesanyjával is.

null

Újranyitott akták

2017-10-05 Újranyitott akták

1995. december elsején brutálisan végeztek egy taxissal Pécs határában: a fiatal nőt tizenkét késszúrással sebesítették meg. Még élt, amikor járó motorú kocsijától néhány méterre rátalált egy házaspár. Kórházba vitték, ám mire odaértek, a taxisnő meghalt. A gyilkosság óriási közfelháborodást váltott ki, a fiatal, mohácsi születésű nő pécsi temetése valóságos taxistüntetéssé alakult.

null

Újranyitott akták

2017-09-28 Újranyitott akták

A szerb Dragan B. 2007-től hajléktalanként Magyarországon élt a csepeli eperföldek környékén, és társaival 2010-ben megölte egy haragosukat, 2011-ben pedig egy család négy tagját. A vádlottak áldozataikat súlyosan bántalmazták, megfojtották, felakasztották, a holttesteket elégették és a Dunába szórták vagy földdel betemették.

null

Újranyitott akták

2017-09-21 Újranyitott akták

Soroksári gyilkosság – a budapesti nőt 2013 őszén ölték meg, gyilkosait azóta is keresik. A rendőrség megtörte a hallgatását, már számos részletet közöltek a brutális bűncselekménnyel kapcsolatban. A leglényegesebb információ, hogy a gyilkosság helyszínén, illetve az áldozaton két férfi DNS-ét azonosították.

null

Újranyitott akták

2017-09-14 Újranyitott akták

A magyar kriminalisztika történetében nem számít mindennapinak a sorozatgyilkosság. Erről az esetről a közelmúltban mozifilm is készült. Akkoriban a nyomozás évekig tartott és rengeteg hibával járt. Az Újranyitott akták stábja ezúttal a martfűi rém esetének járt utána.

null

Újranyitott akták

2017-09-07 Újranyitott akták

Amikor egy ismert embert gyilkolnak meg, sokkal a média és a közvélemény érdeklődése. Vajon ilyen esetekben is ugyanúgy járnak el a hatóságok? Marian Cozma halálának jártunk utána.

null

Újranyitott akták

2017-08-31 Újranyitott akták

Az Újranyitott akták őszi évadának első adása. 2008-tól kivégzésekről cikkezett a sajtó, ezek azonban aljas gyilkosságok voltak, még egy gyermek is volt az áldozatok között. A stáb ezúttal a romák elleni gyilkosságsorozatnak járt utána.

null

Újranyitott akták

2017-07-06 Újranyitott akták

Az Újranyitott aktákban felidézzük Magyarország legbrutálisabb, legkegyetlenebb és az egyik legértelmetlenebb bűncselekményét. Nyolc ártatlan áldozat és megannyi kérdőjel. Kinyitjuk a móri mészárlás aktáját. Szakértőkkel is elemezzük az akkor történteket.

null

Újranyitott akták

2017-06-29 Újranyitott akták

Gyermekgyilkosság – a legszörnyűbb fogalmak egyike. Fel sem tudjuk fogni, hogy vannak, aki ezt elkövetik. Néhányan mégis megteszik. Szita Bence halálának jártunk utána.

null

Újranyitott akták

2017-06-22 Újranyitott akták

Szervezettség, alá-fölé rendeltség és szigorú végrehajtás. Valóban, szinte hadseregként működött a Magyar Róbert vezette bűnszervezet a „fekete sereg”, aminek aktáját most újra kinyitottuk. Új fejlemény, hogy Nyíregyházán tárgyalják a „fekete sereghez” köthető mátészalkai lövöldözés ügyét. Magyar Róbert és ügyvédje abban bízik, ha számukra kedvező ítélet születik, akkor az sem kizárt, hogy felülvizsgálati eljárás keretében enyhítik a férfi tényleges életfogytiglani büntetését. Az Újranyitott akták legutóbbi adásában a szegedi Csillagban stábunknak interjút adott Magyar Róbert is, s továbbra is azt hangoztatta: nem bűnös.

<< / 2 >>