Asztaltársaság

2017-05-14 Asztaltársaság

2017.05.14. 21:05

Vajon tudunk-e az élet legfontosabb és apró-cseprő dolgairól is beszélgetni egy asztal mellett, teszi fel a kérdést Szabó Anett az Asztaltársaságban. Kíváncsiak vagyunk egymásra, a másik hivatására, történeteire, gondolataira, érzéseire? Úgy tűnik igen, sőt nagyon is! A műsor vendégei: Kokas Katalin, Liszt Ferenc-díjas hegedű-és brácsaművész, Kautzky Armand Jászai Mari-díjas színművész, Söptei Zsolt csopaki szőlő- és bortermelő, 2014-ben az Év borásza.

Műsor:
Asztaltársaság
Műsorvezetők:
Szabó Anett
Kategóriák:
Belföld
Kultúra

Asztaltársaság további adásai:

null

Asztaltársaság

2017-10-15 Asztaltársaság

Az Asztaltársaság vendégei: Herczku Ágnes Aranylemezes, többszörös Fonogram- és eMeRTon-díjas nép- és világzenei énekes. Hanga Zoltán 11 éves kora óta rajong a Fővárosi Állat- és Növénykertért. Régóta az intézmény szóvivője, és szinte bármikor az újságírók rendelkezésre áll. Litkey Farkas az egyik legeredményesebb magyar vitorlázó. Idén 13. alkalommal nyerte meg a Kékszalag versenyt Balatonfüreden. Nem csak a hajón, hanem az élet valamennyi területén fontosnak tartja a viselkedési szabályok ismeretét és betartását.

null

Asztaltársaság

2017-10-08 Asztaltársaság

Kisfaludy András Balázs Béla-díjas filmrendező, producer, a legendás, gyorsan elnémított Kex együttes alapító dobosa. Portré -és dokumentum filmjeiben ízekre szedi a Kádár korszak bűneit, a rendszer sok-sok áldozatának emlékét megidézve. Szekeres Adrien Artisjus-díjas énekesnő, dalszerző úgy érzi, hogy a zene számára mindig terápia volt. 1996-2000 között az Unixes együttes tagjaként énekelt, majd szólókarrierbe kezdett. Pályájának 20. évfordulóját az Erkel színházban ünnepli közönségével. Fábry Kornél atya 22 éves koráig a fiatalemberek átlagos életét élte, majd egyre több jelet kapott, mint mondja „ utána nyúlt a jó Isten” hogy papként szolgáljon. 2005 óta az Emmanuel Priest Band tagjaként a Szent Atya előtt is énekelt.

null

Asztaltársaság

2017-10-01 Asztaltársaság

Fundák-Kaszai Lili táncművész, koreográfus, a Fölszállott a páva győztese szerint a néptáncnak rendkívül erős a közösségépítő és-megtartó ereje; Dr. Csókay András idegsebész, agykutató imával és egy útmutatás felolvasásával kezdi a napot a kórházi osztályán; Trill Zsolt, Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész úgy véli egy újfajta színházi nyelv bevezetéséhez sok idő kell, de ha csak két-három embert megérint, már megérte.

null

Asztaltársaság

2017-09-24 Asztaltársaság

Szabó Anett Asztaltársaságának vendégei: Igó Éva, színművész, érdemes és kiváló művész. Máig szerelmes a hivatásába és harminc éve hűséges tagja a Vígszínháznak. Hegedűs Endre, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, aki koncertjein felvezetőkkel, anekdotákkal igyekszik a komolyzenét közelebb vinni a hallgatóságához. Dr. Magyar Gábor, háziorvos, gazdálkodó, a Dobogókő együttes vezetője, aki egyre jobban aggódik a falvak és a magyar föld jövőjéért.

null

Asztaltársaság

2017-09-17 Asztaltársaság

Ambrus Noémi rajztanár, textilművész, régi nemesi kelmékből "a nagymama faládájában talált rongyokból" varrja gyönyörű, bársonyos faliképeit szabadidejében. Felvette egy felvidéki kisváros Szered nevét, ezért régóta szeredi Ambrus Noémiként ismerik követői.Balatoni József, történelemtanár, a Jocó bácsi világa létrehozója. Óra közben a gyerekektől tanul a legtöbbet, az Ő visszajelzéseikből tudja min kell változtatni és mi az, ami ott és akkor éppen beválik. Szőnyi Ferenc, ultratriatlon világbajnok. Az egyetlen, aki befejezte a világ legnehezebb futóversenyét. Vallja, a precíz felkészülés és koncentráció meghozza a gyümölcsét.Jelmondata: megtehetem, meg tudom tenni, és meg is teszem.

null

Asztaltársaság

2017-09-10 Asztaltársaság

Szabó Anett Asztaltársaságának vendégei ezúttal is az élet különböző területeiről érkeztek, de most is kiderült, hogy bőven akad közös témájuk és az is, hogy mindegyikük életében nagy szerepet játszik a kitartás, a szorgalom és az önbizalom. Vendégek: Gere Andrea villányi borász, Besenyei Péter műrepülő pilóta, Sós Csaba a Magyar Úszó Szövetség szövetségi kapitánya.

null

Asztaltársaság

2017-09-03 Asztaltársaság

Szabó Anett vendégei: Czigány Ildikó, az első Magyar női légiforgalmi pilóta, KoA Társállatotthon vezető, Straub Dezső színművész, a Vidám Színpad művészeti vezetője és Gergely István olimpiai bajnok vízilabdázó.

null

Asztaltársaság

2017-07-16 Asztaltársaság

Az Asztaltársaság vendégei: Almási Kitti klinikai szakpszichológus, úgy véli, hogy akik igazán boldog házasok, azok nem kérkednek vele. Réz András filmesztéta annak idején úgy gondolta, ha ki tudjuk röhögni a világ lököttségeit, már megkönnyebbülünk, most azt mondja, próbáljuk megmagyarázni és megérteni. Zöld Csaba Sztankay-díjas színművész sosem szégyellte magát a hibái miatt, inkább arra törekedett, hogy úgy csapódjanak le az életében, hogy tanuljon belőlük.

null

Asztaltársaság

2017-07-09 Asztaltársaság

Nagy utazók. Színterük a nagyvilág. Szabó Anett vendégei: Krasznai Tünde Ilona zongoraművész, Leslie Mándoki zenész producer és Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok kenus.

null

Asztaltársaság

2017-07-02 Asztaltársaság

Szabó Anett műsorának vendégei ugyan három generáció képviselői, mégis nagyon sok mindenről hasonlóan gondolkoznak. Szőke Nikoletta jazzénekes, Péterfy László Kossuth-díjas szobrászművész és Lakatos László ezüstkoszorús hangszerkészítő-mester.

<< / 2 >>