Számla

2017-05-18 Számla

2017.05.18. 22:30

Ezúttal egy olyan vállalkozót mutatunk be, aki felnőttként váltott és találta meg önmagát egyedi kertek építésében, pedig volt előtte autószerelő, postás és vendéglátós is; Airbnb és Booking két olyan weboldal, amin állítólag nagyot lehet kaszálni rövid távú lakáskiadással. Szakértőnk elmondja, mi ebből az igazság; Ezen a héten két olyan boltban vásároltunk, amik mindössze tíz lépésre vannak egymástól. Így is találtunk 10 százalékos árkülönbséget. 

Műsor:
Számla
Műsorvezetők:
Gerhardt Máté
Kategóriák:
Gazdaság

Számla további adásai:

null

Számla

2017-09-21 Számla

Egy fiatal házaspár pár éve saját vállalkozást alapított. CreatIT Solutions néven a virtuális világban érnek el sikereket. A rendszerváltáskor alapított Déli-Farm Kft. mindennel foglalkozik, ami az állattenyésztéshez kell. Ma már milliárdos forgalmat bonyolítanak évente.

null

Számla

2017-09-14 Számla

Pálinkafőzőik és lepárlóik meghódították Európát és Amerikát - az ázsiai és afrikai piacra készül a miskolci Hagyó Kft.; Csehországtól Kanadáig ismerik - naponta 10 tonna tésztát gyártanak az Izsáki Házitészta Kft-nél. A sikertörténet egy pincében kezdődött.

null

Számla

2017-09-07 Számla

Sokan mondják, hogy ami a huszadik században az olaj volt, az lesz a huszonegyedikben a víz. Egy világpiacon terjeszkedő magyar ásványvíz gyártónál jártunk; A Keramix kezdetben kínai csempét forgalmazott, majd áttért a LED lámpákra. Ma már itthon gyárt, és a kínaiakkal versenyez.

null

Számla

2017-08-31 Számla

Az hallottuk, hogy idén nyáron szinte képtelenség volt szobát foglalni Budapesten. A vizes világbajnokság és a Forma-1 Magyar Nagydíj idején állítólag minden fővárosi szálloda megtelt Vajon, a szállodák mit mondanak erről?; Húsz ember dolgozik kilencszáz négyzetméteren. Ez a Digitalprint Digital Print & Expo Kft.. Hol, s mikor kezdődött ez a sikertörténet?

null

Számla

2017-07-13 Számla

Lassan negyedszázada épül Móron egy családi vállalkozás. Bútort készítenek keményfából; Sok autós nem érti, miért olyan drága a márkaszervizben a javítás. Utánajártunk!

null

Számla

2017-07-06 Számla

Falusi turizmus, levendulatermesztés és ajándéktárgyak. Egy majdnem száz éves családi hagyomány teljesedik ki a Noll Tanyán; A marketing sokaknak a színes, érdekes, harsány reklámokat jelenti. Bemutatjuk azokat az elemzőket és szakembereket, akik a matematikai modellekkel, statisztikákkal dolgoznak a háttérben, hogy minél hatékonyabban érjenek el minket a reklámok.

null

Számla

2017-06-29 Számla

Utánajártunk, hogyan kell jó weboldalt készíteni és az interneten reklámozni. Egy szekszárdi villanyszerelő nem talált olyan kerámia lámpákat, amiket szívesen beépített volna. Elkezdte maga gyártani.

null

Számla

2017-06-22 Számla

Elképzelték már, hogy milyen lenne szilikonból készült ujjal, vagy füllel élni? Bemutatunk egy olyan piacvezető magyar vállalkozást, amely művégtagokat készít és egy páciens is elmeséli, mit köszönhet nekik; Folytatjuk ingatlan tanácsadó sorozatunkat, amiből megtudhatják, hogy egy jó ügynök mennyit dolgozik azért a pénzért, aminél igazából sokkal többet keres Önöknek.

null

Számla

2017-06-15 Számla

A Számla olyan gazdasági magazin, amiben a háztartásoké és az értékteremtő kisvállalkozásoké a főszerep. Róluk és nekik szól. Van, aki ingatlan irodán keresztül adja el a lakását, míg van aki maga próbálkozik. Kikértük egy hirdetési oldal és egy ingatlan tanácsadó véleményét is. Tanuljunk mások példájából! Egy család nagy áldozatot hozott a kilencvenes évek elején, hogy beindítsák saját vállalkozásukat. Nem bánták meg. Kandallókat építenek és forgalmaznak 24 éve.

null

Számla

2017-06-08 Számla

Itt a nyári turistaszezon. Vajon hol töltik a magyarok a szabadságot? Mit ajánlanak az utazási irodák? A szocialista nehézipar romjain alakult meg és növekedett negyed századon át egy családi öntöde. Bemutatjuk a tatabányai P-Metál Kft-t.

<< / 2 >>