Újranyitott akták

2017-05-18 Újranyitott akták

2017.05.18. 21:30

Az Újranyitott akták legfrissebb adásában felidézzük az Olaszliszkán történt tragikus lincselés eseményeit, megszólalnak az ügy szereplői, és szakértők elemzik a történteket.

Műsor:
Újranyitott akták
Kategóriák:
Belföld

Újranyitott akták további adásai:

null

Újranyitott akták

2017-11-23 Újranyitott akták

Eltűnésnek indult, végül emberrablási nyomozás lett belőle. Farkas Helga 26 éve nem került elő sem élve, sem holtan.

null

Újranyitott akták

2017-11-16 Újranyitott akták

 „Viszkis rabló” néven vált hírhedtté az egykori jégkorongozó. Bankrablásairól ismert, legtöbbször elmaszkírozott arccal és „álruhában”, mintegy 30 alkalommal rabolt ki bankokat, takarékszövetkezeteket, utazási irodákat, postákat. Az Újranyitott aktákban Ambrus Attila vall a múltjáról.

null

Újranyitott akták

2017-11-09 Újranyitott akták

Simon Tibor az FTC egykori válogatott labdarúgója 2002 áprilisában tragikus körülmények között hunyt el, miután egy budai szórakozóhelyen brutálisan megverték.

null

Újranyitott akták

2017-11-02 Újranyitott akták

A Koszi-klán néven elhíresült bűnbanda tagjaihoz köthető több bankrablás, a diósdi kettős gyilkosság, de ők voltak azok, akik több százmillióval károsították meg a Molt is. A Koszi-klán tagjait bűnszervezetben elkövetett emberölésért, rablásért, zsarolásért, illetve lopásért és más bűncselekmények miatt ítélték el.

null

Újranyitott akták

2017-10-26 Újranyitott akták

Hétköznapi emberek, akik megunták, hogy meglopják őket, így a maguk kezébe vették az igazságszolgáltatást. Az eredmény: egy-egy halott. Az Újranyitott akták ezúttal annak járt utána, mi történik akkor, ha az emberek úgy érzik, az állam nem védi meg őket. A tolvajok visszatartására Szoboszlai Barna kesznyéteni uborkásgazda 2008-ban nyarán vezetett áramot kerítésébe – itt egy halálos kimenetelű áramütés történt. Vajtai Pál 2013-ban a fosztogatásokat megelégelve fagyállót öntött a meggyborába, és egy férfi belehalt a mérgezésbe.

null

Újranyitott akták

2017-10-19 Újranyitott akták

Prisztás József, Fenyő János és Boros Tamás. A ’90-es évek legnagyobb és legbrutálisabb maffia leszámolásainak áldozatai. A rendszerváltás utáni időszak legnagyobb üzletéről az olajszőkítésről és az akkori alvilágról maguk az érintettek szólalnak meg az Újranyitott akták stábjának, illetve azok, akik követték az eseményeket. Mennyi pénz volt az olajbizniszben? Hány embernek állt útjában a VICO rt. tulajdonosa? És ki az, aki végül utasításba adta, hogy végezzenek Fenyő Jánossal? Volt-e halállista? Ezekre a kérdésekre kerestük a válaszokat.

null

Újranyitott akták

2017-10-12 Újranyitott akták

Amikor a tragédia egy kis faluban történik, az jobban megérinti az embereket. Négyen haltak meg, az áldozatokat mindenki ismerte, ahogy a gyilkost is. Mi is történt Kulcson, abban a bizonyos Hegyalja utca házban? H. Csanád Jutas az apját a nagyszüleit és a bátyját ölte meg, s végezni akarta nővérével, valamint édesanyjával is.

null

Újranyitott akták

2017-10-05 Újranyitott akták

1995. december elsején brutálisan végeztek egy taxissal Pécs határában: a fiatal nőt tizenkét késszúrással sebesítették meg. Még élt, amikor járó motorú kocsijától néhány méterre rátalált egy házaspár. Kórházba vitték, ám mire odaértek, a taxisnő meghalt. A gyilkosság óriási közfelháborodást váltott ki, a fiatal, mohácsi születésű nő pécsi temetése valóságos taxistüntetéssé alakult.

null

Újranyitott akták

2017-09-28 Újranyitott akták

A szerb Dragan B. 2007-től hajléktalanként Magyarországon élt a csepeli eperföldek környékén, és társaival 2010-ben megölte egy haragosukat, 2011-ben pedig egy család négy tagját. A vádlottak áldozataikat súlyosan bántalmazták, megfojtották, felakasztották, a holttesteket elégették és a Dunába szórták vagy földdel betemették.

null

Újranyitott akták

2017-09-21 Újranyitott akták

Soroksári gyilkosság – a budapesti nőt 2013 őszén ölték meg, gyilkosait azóta is keresik. A rendőrség megtörte a hallgatását, már számos részletet közöltek a brutális bűncselekménnyel kapcsolatban. A leglényegesebb információ, hogy a gyilkosság helyszínén, illetve az áldozaton két férfi DNS-ét azonosították.

<< / 3 >>