Újranyitott akták

2017-05-18 Újranyitott akták

2017.05.18. 21:30

Az Újranyitott akták legfrissebb adásában felidézzük az Olaszliszkán történt tragikus lincselés eseményeit, megszólalnak az ügy szereplői, és szakértők elemzik a történteket.

Műsor:
Újranyitott akták
Kategóriák:
Belföld

Újranyitott akták további adásai:

null

Újranyitott akták

2017-07-06 Újranyitott akták

Az Újranyitott aktákban felidézzük Magyarország legbrutálisabb, legkegyetlenebb és az egyik legértelmetlenebb bűncselekményét. Nyolc ártatlan áldozat és megannyi kérdőjel. Kinyitjuk a móri mészárlás aktáját. Szakértőkkel is elemezzük az akkor történteket.

null

Újranyitott akták

2017-06-29 Újranyitott akták

Gyermekgyilkosság – a legszörnyűbb fogalmak egyike. Fel sem tudjuk fogni, hogy vannak, aki ezt elkövetik. Néhányan mégis megteszik. Szita Bence halálának jártunk utána.

null

Újranyitott akták

2017-06-22 Újranyitott akták

Szervezettség, alá-fölé rendeltség és szigorú végrehajtás. Valóban, szinte hadseregként működött a Magyar Róbert vezette bűnszervezet a „fekete sereg”, aminek aktáját most újra kinyitottuk. Új fejlemény, hogy Nyíregyházán tárgyalják a „fekete sereghez” köthető mátészalkai lövöldözés ügyét. Magyar Róbert és ügyvédje abban bízik, ha számukra kedvező ítélet születik, akkor az sem kizárt, hogy felülvizsgálati eljárás keretében enyhítik a férfi tényleges életfogytiglani büntetését. Az Újranyitott akták legutóbbi adásában a szegedi Csillagban stábunknak interjút adott Magyar Róbert is, s továbbra is azt hangoztatta: nem bűnös.

null

Újranyitott akták

2017-06-15 Újranyitott akták

Az Újranyitott aktákban felidézzük a szentkirályszabadjai rém történetét. Ember Zoltán, a hurkos gyilkos öt embert ölt meg. Többek között a testvérét is. Magyarország egyik legrettegettebb sorozatgyilkosáról láthatnak riportot. Szakértők is elemzik az akkor történteket.

null

Újranyitott akták

2017-06-08 Újranyitott akták

A skálás gyilkosok. Az elhíresült rablópáros Bene László és Donászi Aladár a ’80-as években talált egymásra, miközben büntetésüket töltötték a szegedi csillag börtönben. A Bene–Donászi-páros akkor kapta a skálás gyilkosok elnevezést, amikor 1992. május 11-én a főváros XI. kerületében megölték a 23 éves Sádt Győző egyetemistát. 1992. november 8. napján történt az a bűncselekmény, mely után a rendőrség a helyszínen hagyott lőszermaradványok alapján meg tudta állapítani, hogy a skálás gyilkosok ugyanazok, akik ezen napon végeztek Tóth Tamás és Izsó László vadászokkal.

null

Újranyitott akták

2017-06-01 Újranyitott akták

Az utóbbi évek egyik legnagyobb felháborodását keltette az a baleset, ami 2012. augusztus 21-én hajnalban az M3-as autópályán történt. Egy BMW luxusterepjárót vezető nő nagy sebességgel belecsapódott az előtte szabályosan közlekedő autóba, és négy ember életét vesztette. Az Újranyitott aktákban felidézzük a Rezesova-ügy részleteit. A riportban megszólalnak olyanok is, akik eddig elzárkóztak a nyilvánosság elől. Szakértők is elemzik az akkor történteket.

null

Újranyitott akták

2017-05-25 Újranyitott akták

Diákcsínynek indult, de számos ember élete örökre megváltozott. Három ember története az Újranyitott aktákban. 1999. október 14-én két budapesti egyetemista felkereste diáktársuk adósát a Tolna megyei Pincehelyen, és 300 ezer forintot követeltek tőle. Amikor nem kaptak pénzt, elvitték öt hónapos gyermekét,  és azt mondták, akkor adják vissza a csecsemőt, ha megkapják az összeget. A bűncselekmény felbujtója egy egyetemista lány volt. A riportban megszólal az ügy összes szereplője, stábunknak még Belgiumban is adtak interjút. Szakértőkkel elemezzük az akkor történteket.

null

Újranyitott akták

2017-05-18 Újranyitott akták

Az Újranyitott akták legfrissebb adásában felidézzük az Olaszliszkán történt tragikus lincselés eseményeit, megszólalnak az ügy szereplői, és szakértők elemzik a történteket.

null

Újranyitott akták

2017-05-11 Újranyitott akták

Bonnie és Clyde. Ha róluk hallunk, már-már hősöket képzelünk el magunk elé, holott valójában kőkemény, kegyetlen bűnözőkről van szó. Akárcsak magyar megfelelőik Turi Emese és Varga Sándor. Hozzájuk fűződik több rablás és gátlástalan gyilkosság elkövetése is. Most kiderül, vajon valóban annyira romantikus volt-e ez a páros, mint ahogy azt a korabeli bulvár tálalta.

null

Újranyitott akták

2017-05-04 Újranyitott akták

Új bűnügyi műsor az Echo Tv-ben. Az elmúlt évtizedek legnagyobb magyar bűnügyei. Felidézzük az eseményeket, megkeressük az ügy szereplőit. 2007. május 4., Széna tér, bankfiók. Tíz évvel ezelőtt egy férfi úgy akart pénzt szerezni, hogy túszokat ejtett egy OTP-fiókban. Lövések, kommandósok, túszejtés. A nagy port kavaró túszdrámában a támadó életét vesztette, két túsz súlyosan megsérült, de az események nem értek véget. Az egyik rendőr a váltságdíjként bevitt 5 millió forintból meglovasított 460 ezer forintot. Azt a napot nem felejtették el azok a szereplők, akik ott voltak.