Újranyitott akták

2017-05-18 Újranyitott akták

2017.05.18. 21:30

Az Újranyitott akták legfrissebb adásában felidézzük az Olaszliszkán történt tragikus lincselés eseményeit, megszólalnak az ügy szereplői, és szakértők elemzik a történteket.

Műsor:
Újranyitott akták
Kategóriák:
Belföld

Újranyitott akták további adásai:

null

Újranyitott akták

2017-09-21 Újranyitott akták

Soroksári gyilkosság – a budapesti nőt 2013 őszén ölték meg, gyilkosait azóta is keresik. A rendőrség megtörte a hallgatását, már számos részletet közöltek a brutális bűncselekménnyel kapcsolatban. A leglényegesebb információ, hogy a gyilkosság helyszínén, illetve az áldozaton két férfi DNS-ét azonosították.

null

Újranyitott akták

2017-09-14 Újranyitott akták

A magyar kriminalisztika történetében nem számít mindennapinak a sorozatgyilkosság. Erről az esetről a közelmúltban mozifilm is készült. Akkoriban a nyomozás évekig tartott és rengeteg hibával járt. Az Újranyitott akták stábja ezúttal a martfűi rém esetének járt utána.

null

Újranyitott akták

2017-09-07 Újranyitott akták

Amikor egy ismert embert gyilkolnak meg, sokkal a média és a közvélemény érdeklődése. Vajon ilyen esetekben is ugyanúgy járnak el a hatóságok? Marian Cozma halálának jártunk utána.

null

Újranyitott akták

2017-08-31 Újranyitott akták

Az Újranyitott akták őszi évadának első adása. 2008-tól kivégzésekről cikkezett a sajtó, ezek azonban aljas gyilkosságok voltak, még egy gyermek is volt az áldozatok között. A stáb ezúttal a romák elleni gyilkosságsorozatnak járt utána.

null

Újranyitott akták

2017-07-06 Újranyitott akták

Az Újranyitott aktákban felidézzük Magyarország legbrutálisabb, legkegyetlenebb és az egyik legértelmetlenebb bűncselekményét. Nyolc ártatlan áldozat és megannyi kérdőjel. Kinyitjuk a móri mészárlás aktáját. Szakértőkkel is elemezzük az akkor történteket.

null

Újranyitott akták

2017-06-29 Újranyitott akták

Gyermekgyilkosság – a legszörnyűbb fogalmak egyike. Fel sem tudjuk fogni, hogy vannak, aki ezt elkövetik. Néhányan mégis megteszik. Szita Bence halálának jártunk utána.

null

Újranyitott akták

2017-06-22 Újranyitott akták

Szervezettség, alá-fölé rendeltség és szigorú végrehajtás. Valóban, szinte hadseregként működött a Magyar Róbert vezette bűnszervezet a „fekete sereg”, aminek aktáját most újra kinyitottuk. Új fejlemény, hogy Nyíregyházán tárgyalják a „fekete sereghez” köthető mátészalkai lövöldözés ügyét. Magyar Róbert és ügyvédje abban bízik, ha számukra kedvező ítélet születik, akkor az sem kizárt, hogy felülvizsgálati eljárás keretében enyhítik a férfi tényleges életfogytiglani büntetését. Az Újranyitott akták legutóbbi adásában a szegedi Csillagban stábunknak interjút adott Magyar Róbert is, s továbbra is azt hangoztatta: nem bűnös.

null

Újranyitott akták

2017-06-15 Újranyitott akták

Az Újranyitott aktákban felidézzük a szentkirályszabadjai rém történetét. Ember Zoltán, a hurkos gyilkos öt embert ölt meg. Többek között a testvérét is. Magyarország egyik legrettegettebb sorozatgyilkosáról láthatnak riportot. Szakértők is elemzik az akkor történteket.

null

Újranyitott akták

2017-06-08 Újranyitott akták

A skálás gyilkosok. Az elhíresült rablópáros Bene László és Donászi Aladár a ’80-as években talált egymásra, miközben büntetésüket töltötték a szegedi csillag börtönben. A Bene–Donászi-páros akkor kapta a skálás gyilkosok elnevezést, amikor 1992. május 11-én a főváros XI. kerületében megölték a 23 éves Sádt Győző egyetemistát. 1992. november 8. napján történt az a bűncselekmény, mely után a rendőrség a helyszínen hagyott lőszermaradványok alapján meg tudta állapítani, hogy a skálás gyilkosok ugyanazok, akik ezen napon végeztek Tóth Tamás és Izsó László vadászokkal.

null

Újranyitott akták

2017-06-01 Újranyitott akták

Az utóbbi évek egyik legnagyobb felháborodását keltette az a baleset, ami 2012. augusztus 21-én hajnalban az M3-as autópályán történt. Egy BMW luxusterepjárót vezető nő nagy sebességgel belecsapódott az előtte szabályosan közlekedő autóba, és négy ember életét vesztette. Az Újranyitott aktákban felidézzük a Rezesova-ügy részleteit. A riportban megszólalnak olyanok is, akik eddig elzárkóztak a nyilvánosság elől. Szakértők is elemzik az akkor történteket.

<< / 2 >>