Időjárás-jelentés

2017-05-19 Időjárás-jelentés

2017.05.19. 12:30

A Dunántúlon erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, és ott a délutáni órákban már zápor, zivatar is várható. A Duna-Tisza közén és az Északi-középhegység térségében estefelé alakulhat ki zápor, zivatar. Vasárnap csökken a felhőzet, a legtöbb helyen több órára kisüt a nap, majd délután főként a keleti területeken lesz gomolyfelhős az ég, és főként ott lehet csapadék.

Műsor:
Időjárás-jelentés
Műsorvezetők:
Dénes Tamás
Kategóriák:
Belföld

Időjárás-jelentés további adásai:

null

Időjárás-jelentés

2017-09-25 Időjárás-jelentés

Nyugaton és a középső területeken többnyire erősen, a keleti megyék felett változóan felhős lesz az ég. Elsősorban a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén eső, zápor is kialakulhat. A keleti, északkeleti szél megélénkül. A csúcshőmérséklet 17 és 24 fok között alakul. Szerdán elsősorban a Dunántúlon alakulhat ki több helyen is eső.

null

Időjárás-jelentés

2017-09-24 Időjárás-jelentés

Az előttünk álló hét első napjaiban hazánk nagy részén erősen felhős, illetve borult idő lesz a jellemző. Több helyütt számítani lehet esőre, záporra. Szerdától már csak szórványosan valószínű csapadék, a jövő hét második felében hosszabb napos időszakok lehetnek, és néhány fokkal melegszik a levegő.

null

Időjárás-jelentés

2017-09-23 Időjárás-jelentés

Vasárnap Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Összességében többfelé, nagyobb eséllyel keleten alakul ki eső, zápor. A változó irányú szél mérsékelt marad. éjszakai 7 és 12, nappali 13 és 19 fok között alakul. Hétfőn főként a Dunántúlon alakul ki eső, zápor. A változó irányú szél mérsékelt marad. éjszakai 7 és 12, nappali 13 és 19 fok között alakul.

null

Időjárás-jelentés

2017-09-21 Időjárás

A nap hátralévő részében marad az erősen felhős, borult idő, elsősorban a Nyugat-Dunántúlon, illetve késő délutántól az Észak-Alföldön lehetnek felszakadozások. A nyugati határvidéket leszámítva sokfelé lesz eső, zápor, keleten, északkeleten jelentős mennyiség is hullhat. Az északi, északnyugati szél a Dunántúlon és északkeleten gyakran megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű. Késő estére 11, 15 fokra hűl le a levegő.

null

Időjárás-jelentés

2017-09-19 Időjárás-jelentés

Szerdán a Dunántúl nyugati harmadán borult lesz az ég, de másutt is a rövid napos időszakok mellett sok lesz a felhő. Összességében több helyen valószínű eső, zápor. A Dunántúlon megerősödik az északnyugati szél. 13, 19 fok valószínű.

null

Időjárás-jelentés

2017-09-18 Időjárás-jelentés

Kedden erősen felhős, borongós idő várható. A Tiszántúlon lehet szakadozottabb a felhőzet. A Dunántúlon sokfelé, keleten viszont kevesebb helyen várható eső, zápor, a Tiszántúlon zivatar is lehet. A szeles időben 13,19 fok várható, de a Tiszántúlon még 20, 25 fokig is felmelegedhet a levegő. Szerdán többnyire borult lesz az ég és többfelé eshet.

null

Időjárás-jelentés

2017-09-17 Időjárás

Kezdetben többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és sokfelé várható eső, zápor, főként keleten zivatar, majd délnyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, éjszakára megszűnik a csapadék. A délnyugatira, nyugatira forduló szél többfelé megerősödik, főként keleten és zivatarok környezetében viharossá fokozódhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet hozzávetőleg a Miskolc-Baja vonaltól nyugatra 14 és 20, keletre 21 és 29 fok között várható. Késő estére 10 és 16 fok közé hűl le a levegő.

null

Időjárás-jelentés

2017-09-16 Időjárás

A Dunántúlon és a középső területeken átmenetileg felszakadozik a felhőzet, néhány órára a nap is kisüthet, egyre kevesebb helyen várható eső, zápor, délnyugaton egy-egy zivatar, másutt változóan felhős idő lesz többórás napsütéssel, számottevő csapadék nélkül. Késő délutántól, estétől nyugat felől ismét beborul az ég, és a Dunántúlon és északon már eső, zápor, helyenként zivatar is lehet. A déli, délkeleti szél élénk, helyenként erős lesz, zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A hőmérséklet délután északnyugaton 17 és 22, másutt 23 és 29 fok között alakul. Késő estére 15 és 21 fok közé hűl le a levegő.

null

Időjárás-jelentés

2017-09-15 Időjárás-jelentés

Szombaton a változó felhőzet mellett az ország nagy részén több órára kisüt a nap, délután, este főként a Dunántúlon és északon lesz erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, és ott záporra, zivatarra is számítani kell. Vasárnap gyakran lesz erősen gomolyfelhős az ég, több helyen valószínű zápor, zivatar.

null

Időjárás-jelentés

2017-09-14 Időjárás-jelentés

Pénteken napközben több órára kisüt a nap, csapadék már nem valószínű. A nyugati, szelet reggelig erős széllökések kísérhetik, majd napközben mérséklődik a légmozgás. A nappali hőmérséklet általában 17 és 23 fok között valószínű. Szombaton főként a Dunántúlon és északon lesz erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, és ott záporra, zivatarra is számítani kell.

<< / 89 >>