Kibeszélő

2017-05-19 Kibeszélő

2017.05.19. 17:30

Madagaszkár magyar királya – Benyovszky Móric élete és hagyatéka; Világelső lehet a magyar örökségvédelem - nemzetközi szakemberek csodálják a magyar fejlesztők műemlékvédelmi megközelítését; Jótékonysági koncertek – visszatér Magyarországra Marcellina.

Műsor:
Kibeszélő
Műsorvezetők:
Rácz Zsuzsanna
Kategóriák:
Belföld
Kultúra
Történelem

Kibeszélő további adásai:

null

Kibeszélő

2017-11-23 Kibeszélő

Dráma a mélyben – nemzetközi összefogás az eltűnt argentin tengeralattjáró legénységének megmentéséért; Új utakon – korszerű építkezési technikák a Duna Csoport és a Hódút Kft.-nél; Közösségi tér és 3D-s falfestés – különleges advent az V. kerületben.

null

Kibeszélő

2017-11-22 Kibeszélő

Airbnb-ről lelopott képekkel verik át a gyanútlan lakásvásárlókat; Katasztrófa turizmus - mindent megörökítünk, ez alól a halálos baleset sem kivétel; Rendőrség és katasztrófavédelem tapasztalatai; Hamarosan életbe lépnek az új polgári perrendtartás szabályai.

null

Kibeszélő

2017-11-21 Kibeszélő

Jót jó áron - a használt autó vásárlás buktatói; Ár, minőség, íz – mi apján vásárolunk és mennyiben segítenek a terméktesztek?; Akiknél a néptánc a menő. Vendégünk a Fricska Táncegyüttes!

null

Kibeszélő

2017-11-20 Kibeszélő

Mi történik a világon? - évértékelőt tartott az osztrák honvédelmi miniszter; Tolerancianap sérült és egészséges gyerekeknek; Milyen az igazi ötputtonyos? - átadták a tokaji hegyvidék díját.

null

Kibeszélő

2017-11-17 Kibeszélő

Mitől hízik a gyerek? - egyre több a túlsúlyos kiskorú; Életmentő hátizsákok - fényvisszaverő táskákat vásárol a rendőrség iskolásoknak; Egy nap - új klippel jelentkezett a Memphis Belle formáció.

null

Kibeszélő

2017-11-16 Kibeszélő

Influenza elleni védőoltás - kinek érdemes beadatnia; Stílus és sebesség - a világ legjobb mixerei csapnak össze a hazai akrobatikus koktélkeverő bajnokságon.

null

Kibeszélő

2017-11-15 Kibeszélő

Szenzációs megújulás - elindult a Városliget táj és kertépítészeti megújításának első üteme; Indul az akcióvadászat - fekete pénteken nagy leárazásokkal csábítják a vásárlókat; Hiába várt csomagok - mit tehetünk, ha nem érkezik meg az interneten rendelt ajándék.

null

Kibeszélő

2017-11-14 Kibeszélő

Sokszor még a legmegbízhatóbbnak hitt éttermek is elbukhatnak egy ellenőrzésen - beteg állatok és fagyasztott patkány a reszelt sajt mellett a budapesti exZOOtic Caféban; Megjelent Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar új klipje.

null

Kibeszélő

2017-11-13 Kibeszélő

Keresztféléves felvételi a Zsigmond király egyetemen; Sikeresen zárult az idei hajózási évad; Itt az idő - váltsunk kötelező gépjármű felelősségbiztosítót; Megjelent Ferenczi György új lemeze.

null

Kibeszélő

2017-11-10 Kibeszélő

Jó lesz az idei, hazai - megfelelő minőségű és mennyiségű az eredeti pálinka; NÉBIH ellenőrzés egy szállodában - lejárt szavatosságú és bizonytalan eredetű ételek; A ludak árulása - Márton napi népszokások Magyarországon.

<< / 18 >>