Riportjaink

Szeviépes pénzek az MSZP pártkasszájában

2017.05.19. 18:00

MSZP-s politikusok luxusvilláira is juthatott a szeviépes pénzekből - ezt állította a károsultak képviselője Informátor című műsorunknak. A szegedi építési vállalkozás - munkáinak egy részét a szegedi önkormányzattól illetve cégeitől kapta, majdnem 11 milliárd forintot azonban nem fizetett ki alvállalkozóinak, akik nagy része emiatt csődbe ment. Szabó Bálint, aki korábban egyébként a Gyurcsány pártban politizált azt mondta: a vállalat működése során könnyen megvalósulhatott a szocialista párt burkolt és tiltott pártfinanszírozása. Oknyomozó műsorunkból kiderül az is, hogy milyen összefonódások vannak a Szeviép egykori vezetői és az MSZP politikusai között.

Műsor:
Riportjaink
Kategóriák:
Belföld
Gazdaság
Politika

Riportjaink további adásai:

null

Riportjaink

Folytatódott a magyar éremeső az EYOF-on

Egy arany-, négy ezüst- és két bronzérem. Ez a második nap mérlege magyar szempontból a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon. Az úszók mellett a cselgáncsozók és az atléták is éremmel gazdagították a magyar küldöttség gyűjteményét.

null

Riportjaink

Elődöntőt ért az oroszok elleni kiütéses győzelem

Bejutott a világbajnoki elődöntőbe a magyar férfi vízilabda-válogatott. Märcz Tamás csapata sorozatban hat gólt dobva kezdte a negyeddöntőt Oroszország ellen, végül pedig 14-5-re győzött.

null

Riportjaink

Idén meglesz az egymilliomodik táborozó

Hat éve indult a szociálisan rászorulók és nagycsaládosok állami támogatott üdültetése az Erzsébet-táborokban. Az idei évben eléri az egymilliót azoknak a száma, akik részt vehettek a programban és teljesen ingyen, vagy jelképes összegért pihenhettek a Balatonnál - mondta a civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár Zánkán, ahol Erzsébet-táborban üdülő gyermekeket látogatott meg.

null

Riportjaink

Simicskó: A Magyar Honvédséget nem leépítjük, hanem megerősítjük

Visszaérkezett oroszországi nagyjavításról a Magyar Honvédség négy Mi-17-es típusú helikoptere. A felújított gépek nyolc évig állhatnak még rendelkezésre, de a Honvédelmi Minisztérium azon dolgozik, hogy a tízéves haderő-fejlesztési programban új helikopterek garantálják Magyarország biztonságát.

null

Riportjaink

Hazaérkezett az öt Eb-érmet szerző öttusacsapat

Hazaérkezett a minszki Európa-bajnokságon öt érmet szerző magyar öttusa-válogatott. A mindhárom érem-fajtából egyet-egyet nyerő Kasza Róbertnek már csak az egyéni győzelem hiányzik.

null

Riportjaink

Bértollnokokat alkalmaz a Jobbik

Tagad és perrel fenyeget minden médiumot a Jobbik, aki átveszi a Magyar Idők írását, miszerint több tízmillió forintért bértollnokokat foglalkoztat a párt. A lap úgy tudja, az úgynevezett megfigyelők feladata az, hogy a közösségi portálokon - ha kell - alpári módon védjék meg a Jobbikot. Közben Szabó Gábor pártigazgató önmagával is ellentmondásba keveredett. Két levelet írt a Magyar Időknek. Az egyikben azt állítja, hogy egy munkatárs végez médiafigyelést, míg a másikban már egy intézetet jelölt meg.

null

Riportjaink

26 milliárd forintos fejlesztés

Érd egészségügyi és oktatási intézményeinek színvonalát emelik abból a 26 milliárd forintos fejlesztési támogatásból, amelyet eddig megkapott a Modern Városok program keretében odaítélt 64 milliárdból - jelentette be a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára. Csepreghy Nándor hangsúlyozta: az említett fejlesztéseken túl az ipari park kialakításából további bevételekhez juthat majd a település.

null

Riportjaink

Az ellenzék aláírt Soros Györgynek

Az egész magyar ellenzék aláírt Soros Györgynek - jelentette ki a Fidesz frakcióvezető-helyettese. Németh Szilárd szerint az ellenzék és Soros György ugyanazt akarja, egy migránsokkal teli, nemzetek nélküli Európa felépítését. A kormánypárti politikus hangsúlyozta: a milliárdos tervének lényege egy európai bevándorlási ügynökség, amely gyakorlatilag utazási irodaként üzemelne.

null

Riportjaink

Egyre vonzóbb a hazai befektetési környezet

Idén is újabb rekordot dönthetnek a beruházás-ösztönzési rendszerben gondozott magyarországi befektetések. A Nemzeti Befektetési Ügynökség közreműködésével júniusig már 47 magyarországi beruházásról született pozitív döntés, míg a tavalyi rekord évben 71 befektetés valósult meg.

null

Riportjaink

Erdélyi gyerekeket táboroztatnak

A Földművelésügyi Minisztérium szervezésében erdélyi gyermekeket látnak vendégül Zala megyében. A táborozók egy cég jóvoltából július 28-ig a legérdekesebb zalai helyszíneket járják be. A fiatalok ma a Balaton-partján töltötték a napot.

<< / 640 >>