Sajtóklub

2017-06-19 Sajtóklub

2017.06.19. 20:30

Vajon az első válaszcsapás lehet a korábbi terrormerényletekért a hétfő hajnali muszlimok ellen elkövetett támadás Londonban? Vajon, mi lehet ennek a vége, miután az Iszlám Állam bejelentette, bosszút áll? Túl baráti áron jutott plakáthelyekhez Simicskától a Jobbik. Hogy állunk a tiltott pártfinanszírozással? Czeglédy Csaba, Gyurcsány Ferenc és Botka László ügyvédje, diákmunkások pénzével élt vissza. A szocialista politikus személyéhez egyéb pikáns történet is köthető korábbról.

Műsor:
Sajtóklub
Műsorvezetők:
Bayer Zsolt
Kategóriák:
Belföld
Külföld
Politika

Sajtóklub további adásai:

null

Sajtóklub

2017-10-16 Sajtóklub 2. rész

Jörg Haider, a 2008. 10. 11-én, a karintiai Klagenfurt mellett autóbalesetben elhunyt ausztriai politikus valószínűleg nem az első és nem az utolsó volt azon jelentős történelmi személyiségek sorában, kiknek élete és halála mindmáig megosztja a közvéleményt; A magyar ellenzék ámokfutása.

null

Sajtóklub

2017-10-16 Sajtóklub 1. rész

Az osztrák választók 60%-a két jobboldali pártra szavazott. Az Osztrák Néppárt (ÖVP) megnyerte a vasárnapi előrehozott  választást, de 31,6 százalékos eredménye azt jelenti, hogy a parlamenti többség megszerzéséhez koalíciós partnert kell keresnie. Erre legalkalmasabbnak jelenleg az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) tűnik.

null

Sajtóklub

2017-10-09 Sajtóklub 2. rész

"Navracsics Tibor európai uniós biztosnak kell a legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is" - mondta Semjén Zsolt. Szerinte a migrációs válság kiinduló oka a szabadkőművesség, amelynek volt "jakobinus, bolsevik verziója", és a "sokadik leágazása ez a Soros-féle szélsőliberális dolog", amely "szívéből gyűlöli a keresztény hagyományokat", és ha lehetséges, még jobban gyűlöli a nemzetállamokat.

null

Sajtóklub

2017-10-09 Sajtóklub 1. rész

Mivel Botka László lemondásával meghiúsult az a tévévita, amelyben Vona Gáborral ült volna egy asztalhoz, hogy bizonyíthassák melyikük alkalmasabb az ország vezetésére, a Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje nyílt levélben fordult a baloldali szavazókhoz. Üzenetének lényege: szavazzanak rá.

null

Sajtóklub

2017-10-02 Sajtóklub 2. rész

A katalán nép a vasárnap rendezett népszavazáson jogot szerzett egy független állam létrehozására - jelentette ki Carles Puigdemont katalán elnök Barcelonában. Ezzel szemben Mariano Rajoy spanyol kormányfő azt mondja nem volt önrendelkezési népszavazás Katalóniában.

null

Sajtóklub

2017-10-02 Sajtóklub 1. rész

Az élet felülírta a forgatókönyvet. Lemondott az MSZP miniszterelnök-jelölti posztjáról Botka László. Visszalépését azzal indokolta, hibázott, mert nem gondolta, hogy a demokratikus pártok nem akarnak nyerni 2018-ban, céljuk csupán annyi, hogy néhány ellenzéki helyet szerezzenek az "Orbán-rezsim" parlamenti padsoraiban. Hozzátette: azt sem tudta, hogy a "politikai maffia" mennyire behálózta a demokratikus ellenzéket.

null

Sajtóklub

2017-09-25 Sajtóklub 2. rész

Gulyás Márton bejelentette, hogy a Közös Ország Mozgalom égisze alatt megegyezett nyolc ellenzéki párt, vagyis kidolgoztak egy közös javaslatot a választási rendszer reformjára, arányosítására. Gulyás azt mondta, ha a Fidesz nem módosítja ennek alapján a választási törvényt, akkor polgári engedetlenségbe kezdenek, hogy elérjék a céljukat.

null

Sajtóklub

2017-09-25 Sajtóklub 1. rész

Miért alakult így a német választások eredménye? Angela Merkel egyik legutolsó kampányrendezvényét megzavarták.”Mi folyik itt? Ön arra esküdött fel, hogy a német népet szolgálja. Tanár vagyok egy általános iskolában, és ebben az évben egyetlen német gyereket sem iskoláztak be” – harsogta a bekiabáló.

null

Sajtóklub

2017-09-18 Sajtóklub

Kétéves a kerítés. Jean-Claude Juncker a bevándorláspárti Brüsszel hangja újra és újra támadja Magyarországot amiatt, hogy nem bevándorláspárti. Ők azt szeretnék elérni, hogy elbontsuk a kerítést, beengedjük a migránsokat. Nem csak agysebészek és atomfizikusok érkeznek tömegével, de rengeteg közöttük a méhész is...

null

Sajtóklub

2017-09-11 Sajtóklub

Az uniós szervek megpróbálják Magyarországra kényszeríteni a kvótahatározatot, azonban nemcsak az uniós, hanem a hazai, „belső jogi” alkotmányos szempontokat is figyelembe kell venni. Mi van az uniós jog és a tagállami alaptörvények ütközésénél? Felülírhatja-e egy uniós döntés a nemzeti szuverenitást, alkotmányos identitást?

<< / 5 >>