Asztaltársaság

2017-07-09 Asztaltársaság

2017.07.09. 21:05

Nagy utazók. Színterük a nagyvilág. Szabó Anett vendégei: Krasznai Tünde Ilona zongoraművész, Leslie Mándoki zenész producer és Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok kenus.

Műsor:
Asztaltársaság
Műsorvezetők:
Szabó Anett
Kategóriák:
Belföld

Asztaltársaság további adásai:

null

Asztaltársaság

2017-09-24 Asztaltársaság

Szabó Anett Asztaltársaságának vendégei: Igó Éva, színművész, érdemes és kiváló művész. Máig szerelmes a hivatásába és harminc éve hűséges tagja a Vígszínháznak. Hegedűs Endre, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, aki koncertjein felvezetőkkel, anekdotákkal igyekszik a komolyzenét közelebb vinni a hallgatóságához. Dr. Magyar Gábor, háziorvos, gazdálkodó, a Dobogókő együttes vezetője, aki egyre jobban aggódik a falvak és a magyar föld jövőjéért.

null

Asztaltársaság

2017-09-17 Asztaltársaság

Ambrus Noémi rajztanár, textilművész, régi nemesi kelmékből "a nagymama faládájában talált rongyokból" varrja gyönyörű, bársonyos faliképeit szabadidejében. Felvette egy felvidéki kisváros Szered nevét, ezért régóta szeredi Ambrus Noémiként ismerik követői.Balatoni József, történelemtanár, a Jocó bácsi világa létrehozója. Óra közben a gyerekektől tanul a legtöbbet, az Ő visszajelzéseikből tudja min kell változtatni és mi az, ami ott és akkor éppen beválik. Szőnyi Ferenc, ultratriatlon világbajnok. Az egyetlen, aki befejezte a világ legnehezebb futóversenyét. Vallja, a precíz felkészülés és koncentráció meghozza a gyümölcsét.Jelmondata: megtehetem, meg tudom tenni, és meg is teszem.

null

Asztaltársaság

2017-09-10 Asztaltársaság

Szabó Anett Asztaltársaságának vendégei ezúttal is az élet különböző területeiről érkeztek, de most is kiderült, hogy bőven akad közös témájuk és az is, hogy mindegyikük életében nagy szerepet játszik a kitartás, a szorgalom és az önbizalom. Vendégek: Gere Andrea villányi borász, Besenyei Péter műrepülő pilóta, Sós Csaba a Magyar Úszó Szövetség szövetségi kapitánya.

null

Asztaltársaság

2017-09-03 Asztaltársaság

Szabó Anett vendégei: Czigány Ildikó, az első Magyar női légiforgalmi pilóta, KoA Társállatotthon vezető, Straub Dezső színművész, a Vidám Színpad művészeti vezetője és Gergely István olimpiai bajnok vízilabdázó.

null

Asztaltársaság

2017-07-16 Asztaltársaság

Az Asztaltársaság vendégei: Almási Kitti klinikai szakpszichológus, úgy véli, hogy akik igazán boldog házasok, azok nem kérkednek vele. Réz András filmesztéta annak idején úgy gondolta, ha ki tudjuk röhögni a világ lököttségeit, már megkönnyebbülünk, most azt mondja, próbáljuk megmagyarázni és megérteni. Zöld Csaba Sztankay-díjas színművész sosem szégyellte magát a hibái miatt, inkább arra törekedett, hogy úgy csapódjanak le az életében, hogy tanuljon belőlük.

null

Asztaltársaság

2017-07-09 Asztaltársaság

Nagy utazók. Színterük a nagyvilág. Szabó Anett vendégei: Krasznai Tünde Ilona zongoraművész, Leslie Mándoki zenész producer és Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok kenus.

null

Asztaltársaság

2017-07-02 Asztaltársaság

Szabó Anett műsorának vendégei ugyan három generáció képviselői, mégis nagyon sok mindenről hasonlóan gondolkoznak. Szőke Nikoletta jazzénekes, Péterfy László Kossuth-díjas szobrászművész és Lakatos László ezüstkoszorús hangszerkészítő-mester.

null

Asztaltársaság

2017-06-25 Asztaltársaság

Vajon mire van szüksége az alkotó embernek lélekben és szellemben, hogy örök fiatal maradjon? Szabó Anett vendégei: Oszvald Marika operett szubrett, Antal Mátyás karmester és Juhász Árpád geológus, akik - bármilyen hihetetlen - most találkoztak először.

null

Asztaltársaság

2017-06-18 Asztaltársaság

Szabó Anett Asztaltársaságának vendégei ezúttal: Várnagy Andrea zongoraművész, Pindroch Csaba színművész, Kiss Gergely vízilabdázó. Mindhárman imádják a hivatásukat, amiben régóta nagyon sikeresek, mégis a legfontosabb számukra a családjuk, a házastársuk és a gyerekeik.

null

Asztaltársaság

2017-06-11 Asztaltársaság

Szabó Anett vendégei: Tolcsvay Béla Kossuth-díjas énekes, dalszerző; Makány Márta öltözék- és divattervező; Berecz István néptáncos, a Fonó Művészeti vezetője. Mindhárman úgy vélik, hogy az életük, a pályájuk és sikereik alakulásában óriási erőt jelentett a családi háttér, a szülő-gyerek közti bizalom és kölcsönös tisztelet.

<< / 2 >>