Hazahúzó

2017-07-17 Hazahúzó

2017.07.17. 11:05

A Hazahúzóban bepillantást nyerhetnek a Budapesti Operettszínház mindennapjaiba.

Műsor:
Hazahúzó
Kategóriák:
Belföld
Kultúra

Hazahúzó további adásai:

null

Hazahúzó

2017-07-25 Hazahúzó

Ezúttal bepillantást nyerhetnek a Budapesti Operettszínház pörgős életébe. Láthatják, hogy mi zajlik egy próbán, hogy milyen kreatív megoldás lehetőségei vannak egy kellékesnek. Ezen kívül végigizgulhatják az egyik előadás előtti közvetlen perceket is.

null

Hazahúzó

2017-07-24 Hazahúzó

Kandeláberek, padok, asztalok, utcai pollerek és egyedi kályhák. A Hazahúzóban a vasöntvények világába kalauzoljuk el önöket.

null

Hazahúzó

2017-07-23 Hazahúzó

A Hazahúzóban a hét legérdekesebb témából láthatnak összeállítást. Ellátogattunk a Magyar Vasúttörténeti Parkba és a Földalatti Vasúti Múzeum, részt vettünk a kaposvári Rippl-Rónai Fesztiválon, különleges sportokkal ismerkedtünk a Nagy Sportágválasztón, Győrött sárkányhajóztunk, kirándultunk a Budafai Arborétumba és folytattuk az Operettszínház bemutatását.

null

Hazahúzó

2017-07-22 Hazahúzó

A Hazahúzóban a Magyar Vasúttörténeti Parkba és a Földalatti Vasúti Múzeum látogatunk el. A gyermekes családok kedvelt szórakozóhelyén bárki beülhet és kipróbálhatja az ott található gőzmozdonyokat.

null

Hazahúzó

2017-07-21 Hazahúzó

A Hazahúzóban a kaposvári Rippl-Rónai Fesztiválon jártunk. Minden év májusában nagyszabású művészeti fesztivál emlékezik a város a neves festőre. Az utcán kézművesek termékei között válogathatnak a látogatók. A belváros hangulatosan kiépített utcáin pedig helyben alkotó kortárs képző,- és iparművészekkel lehet találkozni.

null

Hazahúzó

2017-07-20 Hazahúzó

A Hazahúzóban a Nagy Sportágválasztóra látogattunk el. A 10 éve született rendezvényen nem csak nézni, hanem ki is lehet próbálni a különböző sportágakat.

null

Hazahúzó

2017-07-19 Hazahúzó

A Hazahúzóban Győrbe visszük önöket, ahol egy igazi családi hétvégét töltünk az Aranyparton, ellátogatunk a 13. Sárkányhajó Fesztiválra, és számtalan gyerekprogramot is megmutatunk.

null

Hazahúzó

2017-07-18 Hazahúzó

A Hazahúzóban a Zala megyébe kalauzoljuk el önöket. Lenti környékére nem csak a túrázás szerelmeseinek érdemes időről-időre visszatérni, ugyanis számtalan izgalmas programmal várják az érdeklődőket.  

null

Hazahúzó

2017-07-17 Hazahúzó

A Hazahúzóban bepillantást nyerhetnek a Budapesti Operettszínház mindennapjaiba.

null

Hazahúzó

2017-07-16 Hazahúzó

A Hazahúzó adásában az elmúlt hét legjobb pillanatiból láthatnak válogatást. Bemutatunk különböző tréningeket, melyek segítségével megismerhetjük önmagunkat. Zemplénben, a Vácrátóti Arborétumban és a Velencei-tónál kirándulunk, majd időutazásra megyünk a Szentendrei Skanzenbe.

<< / 102 >>