Napi Aktuális

2017-09-11 Napi aktuális 2. rész

2017.09.11. 19:00

A kvótákkal és a migránsokkal kapcsolatban is gyakran terítékre kerül a píszi fogalma. Szép példája ennek az a svéd eset, amelyben egy utasnak azért kellett muszlim nőknek kártérítést fizetnie, mert a vonaton a jelenlétükben szalonnát evett. Vendég: Haraszti Gyula újságíró, Magyar Idők és Jobbágyi Zsófia újságíró, Magyar Hírlap.

Műsor:
Napi Aktuális
Műsorvezetők:
Földi-Kovács Andrea
Kategóriák:
Belföld
Külföld
EU
Politika

Napi Aktuális további adásai:

null

Napi Aktuális

2017-09-26 Napi aktuális 4.

Szeptember 26-án lejár a menekültkvóta határideje. Mit vár el Brüsszel a határidő után, és mi a magyar kormány álláspontja? Megtudhatjuk Völner Pál igazságügyi államtitkártól. A politikus szerint Brüsszelben vannak olyan hangok, amelyek szerint szeptember 26. után is érvényben marad a mechanizmus, tehát továbbra is el kell osztani a betelepülőket.

null

Napi Aktuális

2017-09-26 Napi aktuális 3.

Kilenc újabb, a korrupció visszaszorítását célzó népszavazási kezdeményezést nyújtott be Vágó Gábor, a Korrupcióellenes Szövetség alapítója. A volt LMP-s országgyűlési képviselőt a kormányváltás lehetőségéről és az őszi kampányról Vágó Gábort kérdezte Földi-Kovács Andrea az Echo Tv stúdiójában.

null

Napi Aktuális

2017-09-26 Napi aktuális 2.

Az MSZP nagy erőkkel küzd, hogy újból ugyanazt a választási összefogást hozza tető alá, amely a három évvel ezelőtti katasztrofális vereséghez és a Fidesz kétharmados győzelméhez vezetett. Vagy megfordíthatja-e a trendeket egy erőt sugárzó összefogás, már ha egyáltalán van rá szándék, hogy létrejöjjön? Galló Béla politológus volt az Echo Tv vendége.

null

Napi Aktuális

2017-09-26 Napi aktuális 1.

Petro Porosenko ukrán elnök az új oktatási törvényt, amely a kisebbségi nyelveken történő oktatás visszaszorítása miatt komoly tiltakozásokat váltott ki. Hazánk diplomáciai választ ad az ukrán oktatási törvény módosítására. De, vajon nem a kárpátaljai magyarok sínylik meg még jobban a két ország szembenállását? Az Echo Tv stúdiójában Soltész Miklós államtitkár.

null

Napi Aktuális

2017-09-25 Napi aktuális 3. rész

Változatok kormánykoalícióra; Az AfD hatalmas sikere; CDU, SPD -  történelmi vereség; Bajorország - mélyponton a CSU. Vendég: Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő és Kiss J. László Németország-szakértő, egyetemi tanár.

null

Napi Aktuális

2017-09-25 Napi aktuális 2. rész

Nincs kormányváltó hangulat Magyarországon; Nyolc párt asszisztált Gulyásnak; Cél a polgári engedetlenség; Botka „gáláns” ajánlata; A Jobbik 1100 plakáthelyet szerezett. Vendég:  Jobbágyi Zsófia újságíró, Magyar Hírlap.

null

Napi Aktuális

2017-09-25 Napi aktuális 1. rész

Rövidesen indul a Nemzeti Konzultáció; Az ellenzék a Soros-terv végrehajtására készül; Feljelentést tesz a Fidesz a Jobbik ellen. Vendég: Hollik István országgyűlési képviselő, KDNP.

null

Napi Aktuális

2017-09-24 Napi aktuális extra

Németország választott. Élőben kapcsoltuk tudósítónkat Berlinből, a legfrissebb híreket pedig szakértőinkkel elemeztük a stúdióban.

null

Napi Aktuális

2017-09-22 Napi aktuális 1. rész

Mire készülnek a kormánypártok a kampány során? Miért fontos, hogy minél többen vegyenek részt a nemzeti konzultáción? Ezekről is kérdeztük Hidvéghi Balázst a Fidesz kommunikációs igazgatóját.

null

Napi Aktuális

2017-09-22 Napi aktuális 3. rész

Maraton Berlinben, Oktoberfest Münchenben, Bundestag választás a hétvégén. Mennyire nő meg ilyenkor a terrorkockázat? Mennyiben befolyásolja Berlin migrációs politikáját a választás végkimenetele? Horváth József biztonságpolitikai szakértővel elemeztük a témát Berlinből pedig kollégánk, Velkovics Vilmos jelentkezett.

<< / 160 >>