Civil kör

2017-09-12 Civil kör 2.

2017.09.12. 21:00

Az ukrán nyelvtörvény elleni tiltakozás nemzeti minimumot szült, de amíg a kormány Kijevet, addig az ellenzéke Orbán Viktor miniszterelnököt és Vlagyimir Putyint okolja a fejleményekért. Nemcsak a Porosenko vezette ukrán kabinettel, a román és a horvát kormánnyal szemben is keményebb fellépésre kényszerült a hazai külügy; Végül: Határozottan elutasítja az Európai Szakszervezeti Szövetség a Jobbik béruniós kezdeményezését. Az Echo Tv stúdiójában Ferencz Orsolya űrkutató, Hernády Zsolt történész és Simon János politológus.

Műsor:
Civil kör
Műsorvezetők:
Földi-Kovács Andrea
Kategóriák:
Belföld

Civil kör további adásai:

null

Civil kör

2017-11-14 Civil kör 2.

Hetek óta foglalkoztatják a közvéleményt a szexuális zaklatási ügyek. Egy elmélet szerint az új liberális értelmiség igyekszik leszámolni a régi liberális értelmiséggel, vagyis egy hatalmi harcról van szó. Keresünk csomót a kákán. Vajon, Vona Gábor - a korábbi radikális - most miért szerette meg a melegfelvonulást? Gyurcsány Ferenc előadást tartott Oxfordban a populizmusról! Az Echo Tv stúdiójában Pesty László, Kőházy FankaDeli Ferenc és Németh Alajos.

null

Civil kör

2017-11-14 Civil kör 1.

2018 legfőbb tétje az ország megvédése. A startpisztoly eldördülése után milyen témákról akarnak beszélni a kormánypártok a kampányban? Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke vasárnap a kormánypárt XXVII., tisztújító kongresszusán, Budapesten, azt mondta, ma Magyarországon nem kormányváltó, hanem ellenzékváltó hangulat uralkodik. Az Echo Tv stúdiójában Pesty László, Kőházy FankaDeli Ferenc és Németh Alajos.

null

Civil kör

2017-11-07 Civil kör 2. rész

Soros egyik alapítványa terrorszervezeteket támogatott; Román képviselő: Székelyföld nem létezik; Gyurcsány Ferenc megint önző volt és kicsinyes; Elmaradt a metró-apokalipszis.

null

Civil kör

2017-11-07 Civil kör 1. rész

100 év 100 millió halálos áldozat, percenként majdnem kettő - ezt eredményezte a nagy októberi bolsevik puccs; Migránsok meg akarták lincselni a dán bevándorlásügyi minisztert.

null

Civil kör

2017-10-31 Civil kör 2.

A tartalomból: Belső harcok a baloldalon/”Semmi baj, ez a színészet!”; Listázzák, aki a #metoo ellen beszél/Tényleg a nőkről szól a Marton ügy valójában? Vagy kell valakinek a Vígszínház? Vagy ez is csak egy újabb alkalom a listázásra?; Keresztényüldözés Franciaországban. Megcsonkítanák II. János Pál pápa szobrát. Egy magyar iskola befogadja a keresztet, ha már ennyire bántja a franciákat.

null

Civil kör

2017-10-31 Civil kör 1.

A tartalomból: Hackerek szereztek meg 2500 dokumentumot Soros György hálózatától. Hogyan dolgoznak, és mit lehet kiolvasni belőle? A DC Leaks által nyilvánosságra hozott dokumentumok között munkatervek, stratégiák, elemzések, európai választásokról és a migrációról szóló jelentések, valamint kifizetési bizonylatok is megtalálhatók. Kiderül belőlük a többi közt, hogy 48 óránként kellett jelenteni az amerikai spekulánsnak, de útmutatás is található benne arra vonatkozóan is, hogyan kell megjeleníteni a migrációról szóló híreket a médiában.
Vendégek: Jurák Kata újságíró, Jeszenszky Zsolt politikai hobbista, Varga-Bíró Tamás publicista

null

Civil kör

2017-10-24 Civil kör 2.

Ki, milyen áldozatra lenne hajlandó a magyar társadalomból azért, hogy Magyarország független és szabad legyen?; Budapest hercege megőrült Tarlós szerint. Demszky ugyanis azt állította: élete fő műve a 4-es metró, amit nem loptak szét, meg amúgy senki se ért senki semmit, főleg az OLAF. Velkovics Vilmos vendégei: Ferencz Orsolya űrkutató, Simon János politológus és Kőházy Ferenc (FankaDeli) zenész.

null

Civil kör

2017-10-24 Civil kör 1.

Ünnepeltünk - volt, aki idézőjelben és legtöbben nélküle; Harcba hívott a miniszterelnök beszédében: a jövő évi választás esélyese a Fidesz, de a globalizmus erői veszélyeztetnek; Összbaloldali tüntetés: eső miatt lefújva. Velkovics Vilmos vendégei: Ferencz Orsolya űrkutató, Simon János politológus és Kőházy Ferenc (FankaDeli) zenész.

null

Civil kör

2017-10-17 Civil kör 2. rész

A Weinstein-ügy erkölcsi tanulságai; Álvitát folytat a Helsinki Bizottság; Bekapcsolt mikrofon buktatta le a Soros-egyetem munkatársát.

null

Civil kör

2017-10-17 Civil kör 1. rész

Orrba verték az Index újságíróját; Nem lesz közös ellenzéki tüntetés október 23-án; A Momentum választási programja. Vendég: Apáti Bence táncművész, publicista, Megadja Gábor eszmetörténész és Vésey Kovács László újságíró, PestiSrácok.hu

<< / 8 >>