Riportjaink

Egyre több a migránsok által elkövetett erőszak

2017.09.13. 12:09

Egyre több szexuális bűncselekményt követnek el migránsok Európa nagyobb városaiban és nyaralóhelyein. Legutóbb hétfőn vettek őrizetbe egy 23 éves bangladesi férfit, aki bántalmazott és megerőszakolt egy finn lányt Rómában. Egy friss statisztika szerint Olaszországban az év eleje óta már több mint 2 ezer nemi erőszakot követtek el. Az elkövetők közül 904 migráns volt.

Műsor:
Riportjaink
Kategóriák:
Külföld

Riportjaink további adásai:

null

Riportjaink

Összeállt az egyéni jelöltek listája?

Összeállt a demokratikus ellenzék 106 egyéni jelöltjének listája - legalábbis Tarjányi Péter lapja szerint. A Zoom.hu azt írja, tízből hat helyen az MSZP, négy helyen a Demokratikus Koalíció állíthatna saját- vagy „vendégjelöltet" az egyéni körzetekben a választáson, a 106 körzetet ennek alapján osztanák fel 62:44 arányban. A híreket az MSZP és a DK is cáfolja.

null

Riportjaink

A magyar modell működik

A magyar modell működik, amelyet nem akarunk lecserélni - ezt mondta Orbán Viktor az európai unió szociális csúcstalálkozóján, a svédországi Jöteborgban. A kormányfő hangsúlyozta: a modell több pilléren nyugszik. Egyebek mellett  a  teljes foglalkoztatottság elérésén, a demográfiai és a munkaerő problémák bevándorlásmentes megoldásán, valamint az adószabályozás rugalmasságának  megteremtésén.

null

Riportjaink

A holokauszt áldozatain élcelődik a Jobbik

Újabb - a héten immár a harmadik - hangfelvételt hozott nyilvánosságra a Mandiner zsidózó jobbikos politikusokról. A Szent Korona Rádió műsorában  Zagyva György Gyula, a Jobbik volt parlamenti képviselője és Balasi András, a Jobbik V. kerületi képviselője a holokauszttal poénkodott. Az időközben néppártosodást és a liberálisokkal való kiegyezést meghirdető Vona Gábor nem hajlandó nyilatkozni arról, hogy mi a véleménye a kiszivárgott hangfelvételekről.

null

Riportjaink

Javuló koraszülött ellátás

Ultrahang-készüléket kap a Magyar Honvédség Egészségügyi Központja a Honvédelmi Minisztériumtól - ezt a tárca parlamenti államtitkára jelentette be a koraszülöttek világnapján. Évente csaknem 8 ezer baba jön a világra Magyarországon idő előtt, az ő ellátásukat segíti majd a gép.

null

Riportjaink

Bakondi: A döntés meghívólevél a migránsoknak

A migránsok meghívólevélként értelmezhetik a dublini reformtervezetet - jelentette ki Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója. A Fidesz szerint pedig megmutatkozott, mekkora befolyása van Brüsszelben Soros Györgynek és hálózatának. Az Európai Parlamentben tegnap szavazták meg az új bevándorlásügyi javaslatot, vagyis a kényszerbetelepítést és a felső korlát nélküli befogadást.

null

Riportjaink

Őrizetbe vételek Zimbabwéban

Őrizetbe vették Zimbabwéban Robert Mugabe elnök több munkatársát. A hivatalos közlés szerint a hadsereg jelentős haladást ért el abban, hogy megtisztítsa az államfő környezetét a bűnözőktől. Mivel az elnök egyelőre nem hajlandó lemondani, a kormánypárt várhatóan ma dönt a menesztéséről.

null

Riportjaink

Elismerte a szóvivő, hogy nem mondott igazat

A holokauszton nevetgéltek jobbikos politikusok, köztük Apáti István is a Szent Korona Rádióban. A képviselő korábban azt mondta: Magyarország a zsidók martalékává vált. Közben elismerte az Echo Tv-nek a Jobbik szóvivője, hogy nem mondott igazat Apáti zsidózó kijelentéseivel kapcsolatban. Mirkóczki Ádám azzal védekezett, hogy párttársa megvezette.

null

Riportjaink

Az EU nem támogatja a határzárat

Brüsszel továbbra sem támogatja Magyarország migrációt akadályozó intézkedéseit. Ezt mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Lázár János hangsúlyozta: hazánk kitart amellett, hogy az Európai Bizottságnak hozzá kellene járulnia a migránsválság kirobbanásakor felépített határkerítés költségeihez.

null

Riportjaink

Megalakul az Európai Civil Együttműködési Tanács

2018-ban megalakul az Európai Civil Együttműködési Tanács - jelentette be a Civil Összefogás Fórum szóvivője. A szervezet kétnapos szimpóziumán Ifjabb Lomnici Zoltán azt mondta: egyre több válságjel mutatkozik az Európai Unióban: külföldi érdekszövetségek, spekulánsok vették át a hatalmat.

null

Riportjaink

A Soros-terv több pontját is megszavazták

Megmutatkozott, hogy mekkora befolyása van Brüsszelben Soros Györgynek és hálózatának -reagált a Fidesz kommunikációs igazgatója arra, hogy az Európai Parlamentben megszavazták az új menekültügyi javaslatot. Hidvéghi Balázs hangsúlyozta: egyre magasabb szintre kerülnek a migránspárti javaslatok.

<< / 750 >>