Cover
Sport
Címvédésre készül az UVSE
2017-12-2118:37
Az egyéni képességeken múlik majd, hogy mely csapat nyeri a női vízilabda Szuperkupát az UVSE vezetőedzője szerint. Benczur Márton szeretné, ha csapata a bajnokság és a kupa után ezt a trófeát is begyűjtené.
Tovább erősödött a Szuperkupára az UVSE. Az Egyesült Államokban tanuló Antal Dóra ugyanis hazatért és vízbe is száll a BVSC ellen. 
„A kinti csapatommal is tudtunk előrelépni, úgyhogy úgy gondolom, hogy a fizikális állapotommal biztos, hogy nem lesz probléma. Viszont az egy jó hír, hogy a meccsre viszont éhes vagyok. Úgyhogy reméljük, jól fog elsülni.” 
- mondta az Echo Tv-nek Antal Dóra.
 
A csapat edzője szerint az egyéni képességek döntik el majd a mérkőzést. 
„Én nem hiszem, hogy a félidőre ez a mérkőzés el tudna dőlni. Amivel mi jobbak lehetünk, az az, hogy egész egyszerűen egyénileg erősebb játékosaink vannak. Ezt ki kell tudnunk használni. De nagyon tiszteljük a BVSC-t, ami egy kiváló csapat. Számtalanszor megmutatták már az Euroligában is, hogy komolyan kell velük számolni.”
 - elemezte az esélyeket Benczur Márton. 

 Az UVSE-BVSC női vízilabda Szuperkupa döntő 16 óra 15 perckor, a Szolnok-Eger férfi Szuperkupa döntő 18 órakor kezdődik pénteken a Komjádi uszodában. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ