Cover
Sport
Pars Krisztián hosszabbított Szombathelyen
2018-01-1716:50
2021 végéig, 39 éves koráig számít klubja Pars Krisztián szolgálataira. A Szombathelyi Dobó SE új, hosszú távú szerződéseket kötött sportolóival, köztük az olimpiai bajnok kalapácsvetővel is.
Négy versenyzőjével kötött sajtótájékoztató keretében hosszú távú sportolói szerződést a Szombathelyi Dobó SE. Halász Bence, Gyurátz Réka és Hudi Ákos kontraktusa 2025, míg az olimpiai bajnok Pars Krisztiáné 2021 végéig szól. Rajtuk kívül két tehetséges fiatallal, Rába Dániellel és Varga Donáttal tanulmányi szerződést írtak alá a vasi klub elöljárói.  
“Mindenképpen kielégítő, mivel az volt a cél, hogy eljussak a 2020-as tokiói olimpiáig. Ebben az egyesület teljes mértékben mellém állt. Minden olyan dolgot megkapok, amit eddig megkaptam. Bíznak bennem, és ezt szeretném majd meghálálni a későbbiekben”
- nyilatkozta Pars.
 
Az idei esztendő legjelentősebb versenye a berlini szabadtéri Európa-bajnokság lesz, amelyen optimális esetben öt sportoló képviselheti majd a Dobó SE színeit. Közülük négyen már teljesítették is a kvalifikációs szintet. Természetesen köztük van Pars Krisztián is.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ