Cover
Sport
Jégmajális 2018 - sportágnépszerűsítő rendezvény
2018-01-1915:41
A szurkolásra ösztönzés mellett a Fiatal Családosok Klubja kampányt hirdet: „Sportoljunk, mozogjunk együtt gyermekeinkkel télen is!” címmel.
21 nap van még hátra a phjongcshangi téli olimpiáig, aminek apróján az újbudai korcsolyapályán rendezett sportágnépszerűsítő rendezvényt a Fiatal Családosok Klubja.
 
 A magyar csapat 12 fővel utazhat ki Dél-Koreába, Miklós Edit kiesésével az alpesi szakág ugyan meggyengült, de a helyettes államtitkár így is pozitívan tekint a három hét múlva startoló eseményre. 
„Ez egy különleges olimpia lesz annak tekintetében, hogy ilyen nagyon régen volt, azt hiszem, a moszkvai olimpiára utazott úgy egy páros, hogy lehet, hogy aranyérmes lesz. Hát most benne van a pakliban, hiszen a rövid pályás gyorskori csapat nagyon erős. Volt már világbajnoki címük, úgyhogy amikor esélyt latolgattunk, azt beszéltük, hogy akár az is összejöhet. De ne tegyünk nagy hátizsákot a versenyzőkre, viszont azt gondolom, hogy az érem az reális.”
- mondta Sárfalvi Péter nemzeti utánpótlás-nevelésért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkár.
 
 Az eseményen részt vett Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár is, aki szerint az ilyen rendezvények rendkívül nagy módon hozzájárulnak a sport népszerűsítéséhez a családok körében. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ