Sport
Pótáék továbbjutottak, Ecsekiék kiestek
2018-01-1916:41
Bejutott az elődöntőbe a Póta Georgina - Matilda Ekholm páros az asztaliteniszezők World Tour versenysorozatának budapesti, első állomásán. Az Ecseki Nándor - Szudi Ádám kettősnek viszont nem sikerült a legjobb négybe kerülés.
A negyeddöntőkkel folytatódott a budapesti asztalitenisz World Tour versenysorozat. A magyar versenyzők közül csupán férfi és női párosunkért szurkolhattunk. A BOK-csarnokban a Póta Georgina, Matilda Ekholm kettős simán, 3:0-ra megnyerte mérkőzését, és bejutott a vasárnapi elődöntőbe, ahol kínai páros vár majd rá.
 "A kanadai kínainak tenyeres szemcséje van, nem tudtam, hogy a Matilda vagy én, hogy fogjuk megoldani ezeket a labdákat. Betartottuk a taktikát, próbáltuk hosszabban nyesni, hogy ők induljanak, legalábbis a kanadai, az nekünk pozitív volt, jobban jöttünk ki.”
- mondta Póta az EchoTV-nek.
 
Az Ecseki Nándor, Szudi Ádám páros csupán találkozója első szettjét nyerte meg.
 "Az első szettet nagyon jó játékkal kezdtük, meg is nyertük nagyon simán. A másodikban is nagyon jó játékkal kezdtünk, ott is nagyon simán vezettünk, 8:4-es előnyünk volt, 8:7-re feljöttek. Ki is kérte Aranyosi Péter az időt, de sajnos nem sikerült megfogni azt a szettet.”
- nyilatkozta stábunknak Ecseki.
 
Ecsekiék szoros mérkőzésen maradtak alul, bár többször is visszakapaszkodtak a Franziska, Groth párosra, fordítani nem tudtak, és kiestek.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ