Sport
Péni István győzött a sportlövő Budapest-bajnokságon
2018-01-2017:30
Mivel a verseny egyben a harmadik Eb-válogató is volt, így biztossá vált, hogy Péni indulhat a februári győri Európa-bajnokságon. 
Tizenkilencre kért lapot és bejött neki! A junior-világbajnok Péni István kihagyta a második Eb-válogatót, így a harmadikon mindenképpen jól kellett teljesítenie. Péni semmit nem bízott a véletlenre, megnyerte a Budapest-bajnokságot és Sidi Péterrel, valamint Somogyi Péterrel együtt indulhat a februári, győri kontinensviadalon. 
„Január első hétvégéjén adódott egy pihenési lehetőség, amit kihasználtam, mert ez az év még nagyon hosszú lesz. Szeptemberben lesz a világbajnokság, egészen addig szinte nincs is megállás, úgyhogy tudatosan kihagytam egyet. Ezt most bevállaltam, sikerült, nem okozott gondot. Úgyhogy örülök neki."
- nyilatkozta az Echo Tv-nek a győztes Péni István.
 
Női légpuskában Meilinger Flóra nyert, az Európa-bajnokságon pedig számításaink szerint a Szijj Katinka, Hanák Gabriella, Biatovszki Mira hármas áll lőállásba. Végleges csapathirdetés hétfőn. Vasárnap a pisztolyosok versenyével folytatódik a Budapest-bajnokság. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ