Cover
Sport
Wang és Fan nyertek Budapesten
2018-01-2120:56
Négy döntőt játszottak a mai napon az asztalitenisz World Tour sorozat idénynyitó, budapesti állomásának záró napján. A végeredmény teljes kínai siker, férfi, valamint női párosban és egyéniben is az ázsiai ország képviselői nyertek. 
A páros döntőkkel kezdődött a nap a budapesti World Tour verseny zárónapján. A hölgyeknél a Chen- Sun és a Chen- Wang páros mérte össze tudását. A meccs végül az előbbiek 3-0 győzelmével ért véget. A második mérkőzésen a döntők egyetlen európai szeplőinek szurkolhattak a nézők, azonban a fehérorosz Platonov- Samsonov páros szintén 3-0-ás vereséget szenvedett a kínai Fan-Yu kettőstől. 
 
Következtek az egyéni döntők. A hölgyeknél Wangnak megvolt a lehetősége, hogy visszavágjon a páros vereségért Sunnak. Végül egy szoros mérkőzésen ez sikerült is neki. 4-3-ra nyert.
„A fogadójáték volt a kulcs ezen a mérkőzésen, korábban sokszor előfordult velem, hogy hátrányból nem tudtam felállni, most ez háromszor is sikerült és végül nyertem, nagyon boldog vagyok.”
- mondta Wang. 
 
A férfi döntőben a világranglistán a második helyet betöltő Fan nem sok esélyt hagyott honfitársának. 4-1-re győzte le Wangot. 

 Az utolsó napon tehát négyből négy kínai sikert láthatott a Bok- csarnok közönsége.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ