Sport
A szlovákoktól is simán kikapott a futsal-válogatott
2018-01-2322:47
Ismét nagyarányú vereséget szenvedett a magyar futsal-válogatott Debrecenben. A Visegrádi Négyek Tornáján a csehek után most a szlovákoktól kapott ki válogatottunk, ezúttal 5-0-ra.
Bizakodva léptek pályára a piros mezes magyarok, de egyre inkább a vendégek akarata érvényesült a pályán. A mieink alig jutottak helyzetekig, míg a szlovákok egyre veszélyesebben támadtak, amiből a félidő végéig kétszer is betaláltak Mezei Dávid kapujába. 
 
 A fordulás utáni első támadásából újabb gólt szereztek szomszédaink. Magyarország ezután kockáztatott, lehozta kapusát, de csakúgy, mint hétfőn a csehek ellen, ez most sem hozta meg a várva várt eredményt. Az alaposan kicserélődött válogatottunk új rendszerben játszott, ami még igencsak akadozott. Szlovákia végül öt nullára nyerte meg az összecsapást. 
"Próbálunk egy új védekezési rendszert összerakni. Ebből a két mérkőzésből sajnos eddig 11 gól jött össze, de legalább azokat a dolgokat, amit a szövetségi kapitány kér, próbáljuk megoldani. A támadójátékunkban pedig próbálunk egy új rendszert kidolgozni. Reméljük, hogy az utolsó mérkőzésen sikerül gólt szerezni"
- mondta riporterünknek Dávid Richárd, a futsal-válogatott játékosa.
 
A Visegrádi Négyek tornája másik mérkőzésén Horvátország 3-1-re legyőzte a cseheket. A magyarok szerda este az utolsó találkozón az eddig 100 %-os Horvátok ellen lépnek pályára.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ