Cover
Sport
Az utolsó esélyt ragadná meg az OSC a Bajnokok Ligájában
2018-01-2318:22
Sorsdöntő mérkőzés vár az OSC-re a vízilabda Bajnokok Ligájában a csapat vezetőedzője, Petik Attila szerint. A fővárosi csapat négy vereség után nyerne ismét. Az ellenfél a csoport második helyén álló Dinamo Moszkva lesz szerda este.
Az OSC következő ellenfele a Dinamo Moszkva lesz a BL-ben, amely az orosz válogatottra épül, kiegészülve három szerb válogatott játékossal, így nem lesz könnyű dolga Petik Attila tanítványainak. 
„Sorsdöntő meccs lehet, tehát akkor mindenképp nyernünk kell hogyha további reményekkel szeretnénk itt magunkat kecsegtetni a 4 közé jutásért. Vagy a 8 közé jutásért, ahhoz az első 4 hely kell.”
- mondta az OSC vezetőedzője az ECHO Tv-nek.
 
Salamon Ferenc szerint a győzelem kulcsa az lehet, ha nem hagyják az oroszoknak, hogy a saját játékukat játsszák.
„Fizikálisan nagyon erősek és a taktikától nem nagyon térnek el. Nincsenek nagyon fegyelmezetlenségek, vagy gondok náluk. Tehát ahogy néztük, nagyon összeszokottan mozognak és talán ez a legnagyobb fegyverük. Játszanak egy simát, de azt jól, és ha ebből őket ki tudjuk zökkenteni, ha megakadályozzuk, hogy ne azt játsszák, akkor az nekünk lehet kedvező.”
 - mondta Salamon Ferenc stábunknak. 
 
Az OSC jelenleg a 6. helyen áll a csoportjában, így 4 pontra van a továbbjutást érő 4. helytől. Az előre lépést először szerdán este teheti meg az együttes, a Dinamo Moszkva elleni hazai mérkőzésen.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ