Cover
Sport
Drámai csatában, szétlövéssel veszített a DVTK
2018-01-2322:41
A DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata 4-2-es rendes játékidő után, szétlövésben vereséget szenvedett a Visegrád Kupa döntőjében. Az első alkalommal kiírt tornát így a szlovák HK Nitra nyerte meg.
4-2-re elveszített első mérkőzés után, a visszavágón hazai pályán gyorsan előnybe került a HK Nitra. Az 5. percben Blackwater szerzett korongot a vendég harmadban, amelyet Michal Kristof bombázott kapásból Adorján Attila kapujába. A 14. percben pedig az első találatnál asszisztot jegyző Blackwater lőtt gólt egy ismét rossz helyen elveszített korong után.
 
 
Egy perccel a harmad vége előtt szépített a Miskolc. Vas János és Sakaris 2 az 1-ben iramodhatott meg, és az ellentámadás végén utóbbi talált a hálóba.
 
A második játékrész közepén ismét visszaállt az összesítésben két gólos DVTK előny. Galanisz Nikandrosz ért bele Leppanen lövésébe. A gól után szinte azonnal emberelőnybe került a szlovák csapat, amelyet ki is használt. A vendégek találatához hasonlóan Kristof tette bele a botját Rais lövésébe. 3-2.
 
A záró harmad 11. percében Paulovic kotort bele a levegőben Rigl korongjába. Következhetett a hosszabbítás, majd a szétlövés, amelyben csak a 8. sorozatban dőlt el a mérkőzés. Ruckay belőtte, Vas János azonban kihagyta, így 5-2-re a szlovák Nitra nyerte az első ízben kiírt Visegrád Kupát.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ