Sport
FTC-Miskolc a döntőért
2018-01-2320:19
Még két magyar csapat is érdekelt a négy között a férfi vízilabda Euro-Kupában. A sors fintora azonban, hogy a döntőbe jutásért a Ferencvárosnak pont a Miskolccal kell játszania. A továbbjutásról két találkozó dönt majd. 
Utolsó edzését indította el a Ferencváros vízilabda csapatának Varga Zsolt. Január 24-én ugyanis már a Miskolc ellen kell vízbe ugrani játékosainak az Eurokupa elődöntőjében. A vezetőedző kemény csatára számít, de bízik benne, hogy ők fognak dominálni.
„Úgy érzem, hogy a Miskolc játszhat egy picit felszabadultabban, mert nekik azt gondolom, amit idáig letettek az asztalra, ahhoz is gratulálni lehet. Nyilván nekünk címvédőként mindenféleképpen az a cél, hogy továbbjussunk, hogy megvédjük a címet.”
- mondta riporterünknek Varga Zsolt.
 
Madaras Norberték kezdenek otthon és bíznak benne, hogy akár már az első összecsapáson eldönthetik a továbbjutást, hisz jól ismerik az ellenfelet.
„Annyiból szerintem nekünk előny lehet valahol nekik is, hogy ez a két csapat elég jól ismeri egymást a bajnokságból, meg egyébként is. Ez egy oda-visszavágós meccs lesz, hazai pályán egyértelműen győzelmet, sőt lehetőleg minél több gólos győzelmet szeretnék.”
- elemezte az esélyeket stábunknak Madaras Norbert.
 
Az Eurokupa január 24-ei elődöntőjének visszavágóját január 28-án rendezik Miskolcon.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ