Cover
Sport
Napi két edzéssel és új igazolásokkal készül a Balmaz
2018-01-2319:57
Január 8-án kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra a Balmazújváros együttese. Az OTP Bank Liga újonca az első két héten egy kőkemény alapozáson vett részt, a következő napokban viszont több felkészülési mérkőzés vár majd rájuk. Az együttes ráadásul alaposan megerősödött a télen, többek között az egykori válogatott Rudolf Gergely is a hajdúságiakat erősíti januártól.
Napi két edzéssel készülnek a bajnoki rajtra a balmazújvárosi labdarúgók. Az együttes január elején állt munkába. Az első két hétben elsősorban a fizikai felkészülésen volt a hangsúly, a hétvégén azonban már edzőmérkőzést is játszottak Horváth Ferenc játékosai a másodosztályú Cegléd ellen.
„Mindenki be akar kerülni a kezdőcsapatba. Ilyenkor meg lehet mutatni, mit tudsz, mit akarsz. Továbbá egy új taktikával játszunk, ami én azt gondolom, hogy nagyon jól fog elsülni a közeljövőben” 
– nyilatkozta Fekete Ádám, a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő támadója az Echo TV-nek.

A Cegléd ellen 1-1-es döntetlennel végződő találkozón az új igazolások közül egyedül Rudolf Gergely nem szerepelt a mérkőzésen. A másik három érkező: Kónya, Harsányi és a grúz Shindagoridze viszont pályára lépett. A játékosoktól sokat várnak a jelenleg 11., azaz kieső helyen álló Balmaznál.
„Minden igazolásnál rizikós az, hogy egy játékos miként tud beilleszkedni a csapatba. Reméljük, hogy gyorsan és zökkenőmentesen fog ez menni. Úgy látom, hogy az öltözőben már jól beékelődtek a játékosok, a pályán pedig remélem, hogy minél hamarabb profitálni fogunk abból is, hogy megjöttek.” 
– árulta el Horváth Ferenc vezetőedző stábunknak.
 
Az együttes szerdán két felkészülési találkozót is játszik, a másodosztályú Szeged és a román második vonalban szereplő Nagyvárad ellen. Az első bajnoki mérkőzését február 24-én játssza a csapat, a DVSC ellen a Nagyerdei Stadionban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ