Sport
21 gól, egri győzelem
2018-01-2421:41
Gólzáporos mérkőzésen egy góllal, 11-10-re győzött a ZF-Eger csapata a Szolnok ellen a férfi vízilabda-Bajnokok Ligájában. A címvédő Szolnok így idénybeli második vereségét szenvedte el.
A fehér sapkás Szolnok kezdte jobban a magyar rangadót hazai medencében az Eger ellen a BL hetedik fordulójában. Bátori Bence góljával vezetést szereztek, de Hosnyánszky Norbert válaszolni tudott. 
 
Az első negyedben potyogtak a gólok, a folytatás 3-3-al következett. Sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd a Szolnok kétgólos fórra tett szert 6-4-nél. A harmadik játékrészben Angyal Dániel révén egyenlített az Eger, 7-7. 
 
A hosszas gólcsendet követően a negyed végén 8-7 volt az állás. A mindent eldöntő utolsó játékrészben először egyenlített majd átvette a vezetést az Eger, ám Zalánki Gergő jelezte szolnoki részről, hogy nem adják könnyen a győzelmet. 
 
A meccsbe remekül beszálló Nagy Viktor 10-10-nél védett, ám ez nem lett elég. Angyal góljával ugyanis 14 másodperccel a lefújás előtt beállította a végeredményt. Szolnoki Dózsa - ZF Eger, 10-11.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ