Cover
Sport
Hazaérkezett Melbourne magyar hőse
2018-01-2412:26
Több mint 20 órás út után ma reggel hazaérkezett Melbourne-ből Fucsovics Márton. A magyar teniszező eddigi legnagyobb sikerét elérve a 16 közé jutott és ott Federerrel játszhatott az Ausztrál nemzetközi bajnokságon. 
Kuala Lumpur-i és isztambuli átszállással érkezett haza Ausztráliából a magyar tenisz legújabb csillaga, Fucsovics Márton, aki az év első Grand Slam tornáján a negyedik fordulóig jutott. És hogy melyik az a pillanat, amelyre élete végéig emlékezni fog?
„Talán az, amikor a harmadik fordulós mérkőzésemet sikerült megnyerni, ezzel életemben először bejutottam a nyolcaddöntőbe egy Grand Slamen, és tudtam, hogy a következő mérkőzést Federerrel fogom játszani."
- nyilatkozta az Echo TV-nek Fucsovics.
 
A Federer elleni mérkőzéssel egy álom vált valóra. 
„Úgy mentem fel a pályára, hogy meg akarom őt verni. De mindenki tudja, hogy ő a világ egyik legjobb játékosa, úgyhogy nagyon nehéz volt ellene játszani."
Fucsovics Márton mentálisan fejlődött a legtöbbet, a szervajátékán viszont még szeretne javítani. A jövő héten a magyar válogatott tagjaként már Belgium ellen játszik idegenben a Davis-kupa világcsoportjában. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ