Cover
Sport
A jégkorong Erste Ligában megkezdődött a középszakasz
2018-01-2622:01
Kiütésnek indult, mégsem nyert könnyen a MAC a fővárosi rangadón. A jégkorong Erste Liga alapszakaszát a második helyen záró együttes az UTE ellen 8-5-ös győzelemmel kezdte meg a középszakaszt. A felsőház másik pénteki mérkőzésén: DVTK - Dunaújváros 5-2.
A kék mezben játszó MAC Budapest nagy lendülettel kezdte a mérkőzést, Kovács Bronson, majd Dansereau révén gyorsan kétgólos vezetésre tett szert. 
 
Három perccel a harmad vége előtt aztán a kanadai magyar Bodó növelte az előnyt, egy perccel később pedig Brown átadásából ismét a 91-es mezszámban támadó szerezte meg önmaga második, csapata negyedik találatát. 
 
 A második harmadban nagyobb fokozatra kapcsolt az Újpest, Pichler, Benk, majd a 27. percben Varga Arnold is betalált. A MAC azonban megrázta magát, Orbán, Bodó, Terbocs, majd Somogyi révén a második húsz perc végére 8-3-ra alakította az állást. Az Újpest a záró játékrészben is nagy erőket mozgósított, Hegyi Ádám es Pápa kozmetikázni is tudott az eredményen, ám az egyenlítéshez ez kevés volt. 
 
 MAC Budapest - Újpest 8-5
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ