Sport
Felcsúton készül a kempo-válogatott
2018-01-2714:11
Áprilisban Budapesten rendezik a 15. kempo világbajnokságot és a 16 éven aluliak Világkupáját. Az eseményre öt kontinens mintegy 800 versenyzőjét várják. A magyar válogatott Felcsúton kezdte meg a felkészülést.
Az idei év első összetertása már az áprilisi világbajnokság jegyében telik. Közel 20 egyesület adja azt a 80 fős csapatot, amely képviselheti hazánkat a tavaszi világversenyen. A válogatott sikeres évet zárt 2017-ben a portugáliai világbajnokságon, ugyanis nem kevesebb mint 85 alkalommal állhatott fel magyar versenyző a dobogóra. Bár a legnagyobb ellenfelet - Romániát - csapatban nem sikerült legyőzni, idén ez sem lehetetlen.
 "Ezek a srácok magyar bajnokságokon, nemzetközi szinteken bizonyítottak, és biztos vagyok abban, hogy a maximumot fogják kihozni magukból. És ha minden együttes feltétel meg fog valósulni, akkor a magyar csapat nagyon nagy eséllyel megnyerheti a világbajnokság összesített csapateredményét." 
- mondta az Echo TV-nek Lacza Ádám a szövetség elnöke
 
Április 26-28. között újra hazai rendezésű világversenyen szurkolhatunk magyar sportolóknak, hiszen Budapesten a MOM Sport Központban rendezik a 15. kempo világbajnokságot.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ