Sport
Felkészülési mérkőzést játszott a Vasas és a Honvéd
2018-01-2716:55
A kispestiek Tömösvári Bálint duplájával 2–0-ra nyertek a Fáy utcában. 
Az első félidőben a kék mezben játszó hazaiak előtt adódott több lehetőség, akik akár a vezetést is megszerezhették volna. A második játékrészben a vendég együttes vezetőedzője, Supka Attila szinte teljes sorcserét hajtott végre, aminek meg is lett az eredménye. A 66. percben a húsz esztendős Tömösvári Bálint közvetlen közelről volt eredményes, majd 12 perccel később ismét a fiatal támadó növelte csapata előnyét. A találkozó végén hiába küzdöttek a szépítésért az angyalföldiek, Pavlov révén csak kapufáig jutottak. Vasas-Honvéd: 0-2. 
„A jövő héten lesz még két mérkőzésünk, az edzőtáborban pedig négy olyan alkalom, amikor játéklehetőséget kapnak adott játékosok és bízok abban, hogy az edzőtábor közepére már meg lesz az a csapat amellyel szeretnénk kezdeni a bajnokságot”
- nyilatkozta televíziónknak Supka Attila.  
 
Hangya Szilveszter csalódott volt az eredményt illetően:
„Csalódott vagyok, hogy kikaptunk, főleg hogy kettő nullára. Elég buta gólokat kaptunk, aminek az lehetett az oka, hogy a fiatalabbak frissebbek voltak, mint mi. Nekünk azért elég kemény három hetünk volt, ami lehetséges, hogy most jött ki.”
A két csapatnak még bőven van ideje a felkészülésre, hiszen a tavaszi szezon február huszonnegyedikétől rajtol. Akkor a Honvéd a Ferencvároshoz, míg a Vasas a Videotonhoz látogat. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ