Cover
Külföld
Geert Wilders: Orbán megvédi a hazáját, és nem hagyja, hogy az EU megfélemlítse
2018-01-2710:43
Geert Wilder, orbán viktor, migráció, iszlám, terrorizmus
Orbán Viktor sok más hatalmon lévő európai vezetővel szemben végzi a dolgát – nyilatkozta a Magyar Időknek Geert Wilders. A holland Szabadságpárt vezetője a lapnak adott interjúban arról is beszélt, nem titok, hogy a brüsszeli vezetés a regnáló kormány bukásában bízik, ugyanakkor Európa érdeke az, hogy töretlen maradjon Magyarország bevándorláspolitikája.
Nagy jelentősége van a magyarországi választásoknak. A brüsszeli elit pedig nem titkoltan azt szeretné, ha kormányváltás történne – nyilatkozta a Magyar Időknek Geert Wilder. A holland Szabadságpárt vezetője reményét fejezte ki, hogy töretlen marad a magyar bevándorláspolitika, ugyanis Európának is ez az érdeke. Hozzátette, ha rajta múlna, akkor zöld jelzést kapna a magyar bevándorlási szigor. 

Geert Wilder szerint nem tartható fenn tovább az az állapot, hogy az embereket nem kérdezik meg semmiről, az európai polgárok azt érzik, nem számít a véleményük.  

Az embereknek tisztában kell lenniük azzal, hogy az iszlám totalitárius ideológia, melynek bizonyítéka, hogy halálbüntetéssel jár az elhagyása – fogalmazott az iszlámmal kapcsolatban a holland politikus. 
A muszlim többségű országokat, valamennyit a joguralom, a civil társadalom és a szabadságjogok hiánya jellemzi. Olyan dolgot importálunk Európába, amely képtelen a beilleszkedésre. Én azért küzdök, hogy végre azokkal az emberekkel és ideológiákkal legyünk toleránsak, akik, és amelyek velünk szemben is azok. Jelen pillanatban mindent és mindenkit tolerálunk
- jelentette ki a Magyar Időknek. 

Geert Wilder szerint könnyebb lenne megoldást találni egy gazdasági problémára, mint a jelen helyzetre, amikor a kultúránk túléléséért küzdünk, mégpedig úgy, hogy közben kulturális relativisták vannak hatalmon. 
Olyan politikusokra lenne szükség, akik nem riadnak vissza az előttünk álló feladattól. Nyugat-Európában nincsenek Orbán Viktoraink.
- húzta alá.

Geert Wilder szerint, Orbán Viktor végzi a feladatát, és ismeri Magyarország identitását. Hajlandó megvédeni a nemzetet, és nem hagyja, hogy az Európai Unió megfélemlítse, szemben más hatalmon lévő európai vezetővel, aki a feladatai kis részét sem végzi el.

A Geert Wilderrel készült teljes interjút IDE KATTINTVA olvashatja el. 

Magyar Idők 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ