Cover
Sport
Évadnyitó verseny a legjobbak nélkül
2018-01-2913:48
Fiatal magyar válogatott vágott neki a hétvégi öttusa Peridot-kupának. Az évadnyitó nemzetközi viadalon a férfiak mezőnyéből hiányzott az olimpiai bronzérmes Marosi Ádám, a világbajnok Kasza Róbert és a szintén vb-aranyérmes Demeter Bence is.
Szép Balázs, Regős Gergely, Tomaschof Soma. Néhány név azok közül, akik a magyar színeket képviselték a BOK-csarnokban, ahol pl. Marosi Ádám nem volt ott. 
„Hosszú volt az idény, mert katonai versenyeken is indult. Decemberben ment el pihenőre, tehát egy hónapja kezdett el edzeni. Azt gondolom, nincs olyan formában, hogy itt érdemes lett volna elindulnia.”
- mondta televíziónknak Martinek János, férfi öttusa-válogatott szövetségi kapitány,
 
Demeter Bencének csípőproblémái voltak, meg is műtötték. Most ott tart már a rehabilitációban, hogy akár el is indulhatott volna a Peridot-kupán, de egy újabb sérülést nem akartak megkockáztatni. Csak a második világkupán fog rajthoz állni március végén Los Angelesben. Kasza Róbert pedig szintén nincs még versenyre kész állapotban. Ő viszont már ott lesz a február végi első vk-n Kairóban.
„Az év végén esetleg a világversenyeken is jó eredményt érjünk el, nagyon fontos szemszög az, hogy direkt ezekre a versenyekre, úgy oda tudjuk lőni be, s precízen, hogy jó legyen az eredmény.”
- tette hozzá a szövetségi kapitány.

A fiatalokból álló magyar válogatott jól teljesített. Szép Balázs harmadik lett, míg Regős Gergely 10.  A kapitány elégedett volt.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ