Cover
Sport
Győztek a női vízilabdások
2018-01-2920:49
Remek kezdés után 12-9-re győzött a magyar női vízilabda-válogatott Oroszország ellen Világliga selejtező mérkőzésen a Hajós Alfréd uszodában. A magyar csapat legeredményesebb játékosa Szilágyi Dorottya volt, három góllal.
A magyar válogatott remek rajtot vett. Máté Zsuzsanna rögtön az elején duplázott, 2-0-ra vezetettek a mieink. Majd Szűcs Gabriella és Garda Krisztina góljaival alig négy perc alatt 4-0-ra húzott el válogatottunk. Ekkor az oroszok időt kértek, Karimova találatával 4-1-re módosította az állást. A második játékrészt lassabban kezdte Bíró Attila együttese, az oroszok 4-3-ra zárkóztak, ám Szilágyi megtörte a hosszas góltalanságunkat és 5-3-ra módosított. Horváth Brigitta egymás után kétszer is betalált, így a nagyszünetre 7-3-al vonulhatott a magyar csapat. 
 
 A harmadik szakaszban visszafogottan játszottak a mieink, a négy-öt gólos fór folyamatosan csökkent. Az oroszok 10-7-re feljöttek. A záró felvonás elején Keszthelyi betalált, majd Szilágyi révén ismét öt lett a különbség, 12-7. A mérkőzésen végig vezetve Magyarország végül 12-9-re győzött Oroszország ellen.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ