Cover
Sport
Eppel Márton marad, a védelem megerősítése a cél
2018-01-3117:29
Bár korábban még arról szóltak a hírek, hogy Eppel Márton az olasz labdarúgó másodosztályba szerződhet a Budapest Honvédból, úgy tűnik, a válogatott támadó mégis marad jelenlegi klubjánál. A csapat ma felkészülési mérkőzésen 0-0-ás döntetlent játszott a Balmazújvárossal.
Olasz sajtóértesülések szerint a Seria B 17. helyén álló Virtus Entella komolyan érdeklődött Eppel Márton iránt, de a támadó mégis maradhat a Honvédnál.
 
„Marci a mai információk szerint, marad!" 
  - kezdte Supka Attila a csapat vezetőedzője.
 
A tavalyi év gólkirálya nem nyilatkozott a médiának jövőjével kapcsolatban. A piros-feketében játszó Budapest Honvéd nélküle játszott 0-0-s döntetlent felkészülési mérkőzésen a Balmazújváros csapatával. A találkozó legnagyobb helyzete Danilo büntetője volt, melyet a vendégek kapusa hárítani tudott.
 
„Próbálunk azokra a pozíciókra erősíteni, ami hiány poszt volt a csapat részéről, a Kukoc személyében találtunk egy bal oldali védőt, aki reményeim szerint elvégzi a feladatát. Belső védőt szeretnénk még hozni, ugye a tavalyi ősz után a csapat nagyon sok gólt kapott, olyan gólokat, amik elkerülhetők lettek volna ezért is sulykoljuk első sorban a védekező részt." 
  - folytatta a Honvéd mestere az Echo Tv-nek.
 
A Honvéd február 5-én törökországi edzőtáborba utazik, míg az OTP Bank Ligában február 24-én a Ferencváros vendégeként kezdi a tavaszi szezont.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ