Cover
Sport
Válogatott védőt igazolt a Vasas
2018-01-3116:09
Bemutatkozott a Vasas labdarúgócsapatában a frissen igazolt, 22-szeres válogatott védő, Laczkó Zsolt.  Az angyalföldi együttes ennek ellenére kikapott 2-1-re felkészülési mérkőzésen a másodosztályban listavezető MTK-tól.
Laczkó Zsolt a labdarúgó NB I őszi szezonjában még a Budapest Honvéd csapatában játszott, szerdától azonban már a Vasas együttesét erősítette. Bár a 22-szeres válogatott balhátvéd sem tudta megakadályozni, hogy az NB II listavezetője, az MTK nyerje 2-1-re a két csapat felkészülési mérkőzését. Az angyalföldiek szépítő gólját szerző Barczi Dávid is a téli szezonban csatlakozott a kerethez.
 
„Ezek a meccsek segítik azt, hogy minél jobban játékba lendüljünk és minél jobban érezzük ezt a formációt. Természetesen ha jönnének az eredmények, az is jól esne mindenkinek, de inkább most kapjunk ki, mint a bajnokságban” 
– árulta el a támadó az Echo TV-nek.
 
Barczi Dávid szerint az első néhány tavaszi fordulóban kell bizonyítani, hogy a Vasanak az elsőosztályban van a helye. A piros-kékek jelenleg kilencedikek a tabellán. Az NB I első tavaszi fordulójában, február 24-én a Videoton ellen játszanak idegenben.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ