Cover
Sport
Dróth Zoltán Szombathelyen!
2018-02-0120:10
Minden idők egyik legjobb és legeredményesebb futsal játékosa tavasszal a Haladás csapatánál folytatja pályafutását kölcsönben. Dróth Zoltán mellett egy brazil játékos érkezését is bejelentették a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján.
Bár a 3. pozíciót foglalja el a Haladás az NBI-es futsal bajnokság tabelláján, a vasi klub elöljárói nem tétlenkednek, minden lehetőséget megragadnak a keret erősítésére. Azt azonban talán még a legfanatikusabb szurkolók sem gondolták, hogy Dróth Zoltánt sikerül Szombathelyre csábítani. Mint 
kiderült, már decemberben eldöntött tény volt, hogy az egyik legjobb magyar futsalos hazatér a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kazah Kajrat Almatitól.
 
„Csehországból volt inkább komolyabb érdeklődő, de Magyarországról a Szombathely volt a legszimpatikusabb, úgyhogy nagyon örülök, hogy itt lehetek és remélem, tudom segíteni a szombathelyi csapatot céljai elérésében” 
- mondta Dróth az Echo TV-nek.
 
Vele együtt jelentették be a brazil Andersson Michel de Sousa Santos érkezését is, akinek Európában a Haladás lesz az első külföldi csapata. Így már három dél-amerikai játékos erősíti a szombathelyi alakulatot. 
 
Mindkét új szerzemény szerződése a szezon végéig szól. A sajtótájékoztatón elhangzott az is, hogy az érkezőkkel nem titkolt szándéka a Haladásnak a döntő kiharcolása, majd az aranyérem elnyerése. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ