Cover
Sport
Európa Kupa selejtező előtt a férfi vízilabda-válogatott
2018-02-0114:41
Február közepén egy teljes hete lesz Märcz Tamásnak a férfi vízilabda-válogatottal. Az első felében edzés, míg február 15-18-ig Európa Kupa selejtező vár a csapatra. A szövetségi kapitány örül, hogy ezúttal bővebb keret nevezhető a tornára.
Múlt heti hír, hogy ezúttal nem 13, hanem 15 fős keret nevezhető a LEN égisze alá tartozó vízilabda Európa Kupa selejtezőire. Emellett az is jó hír Märcz Tamás szövetségi kapitánynak, hogy ezúttal egy teljes hete lesz a válogatottal.
 
„Végre van egy pár napunk és nem közvetlenül egy edzés után ugrunk neki egy Világliga-mérkőzésnek, hanem több edzést tudunk majd vezérelni hétfőtől” 
 – nyilatkozta a szövetségi kapitány az Echo TV-nek.
 
A csapat januárban 9-8-ra legyőzte a spanyolokat Világliga-selejtezőn, akikkel ezúttal is izgalmas meccset vívhat a válogatott, a továbbjutás viszont nem lehet kérdéses.
 
„Valóban elvárandó az, hogy ebből az öt csapatból a legjobb háromba mindenképpen bekerüljünk és tovább jussunk. Egészen biztosan nagyon nehéz mérkőzés lesz a spanyolok elleni. Ez lesz a csúcsa ennek a hétvégének, amit nem véletlenül szombat estére raktunk.” 
 
Az Európa Kupa kecskeméti selejtezőtornájában a spanyolok mellett Romániával, Franciaországgal és Grúziával találkozik a magyar csapat.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ