Cover
Sport
Itthon a Fradi, közel a visszatéréshez Gera
2018-02-0114:50
Közel a visszatéréshez hosszú sérülése után Gera Zoltán. A Ferencváros labdarúgója a portugáliai edzőtáborban még nem játszhatott, de jövő héten Spanyolországban már pályára lépne felkészülési mérkőzésen.
Külön edzésmunkával készül a Fradi játékosa Gera Zoltán a Népligetben. A 97-szeres válogatott futballista combját még szeptemberben kellett megműteni, azóta nem játszott.
 
„Volt egy kis visszaesés a rehabilitációmban, de mondhatom, hogy nagyon közel vagyok a százszázalékos állapothoz, úgyhogy nagyon várom, hogy újra tudjak edzeni a fiúkkal” 
 – nyilatkozta Gera Zoltán az Echo TV-nek.
 
A kiváló labdarúgó is ott volt a csapattal a portugáliai edzőtáborban, ahol az egy hét kemény edzésekkel, csapatépítéssel és edzőmeccsekkel telt.

„Ezek mindig jó tesztek, komolyabb bajnokságban játszó csapatok ellen. Láthatjuk, hogy hol tartunk mi, illetve azokat a területeket, ahol fejlődnünk kell” 
 – mondta Gera.
 
A zöld-fehérek a héten még itthon készülnek, majd Spanyolországba utaznak, ahol hasonlóan kemény ellenfelekkel találkoznak edzőmeccseken. A céljuk tavasszal megőrizni az első helyet a bajnokságban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ